Sous Chef vacatures

159 vacatures voor Sous Chef

Vermaat
nieuw

Sous chef Fenix

Rotterdam, Zuid-Holland
15 uur geledenUitgebreide ervaringVaste werktijdenStandaard Dienstverband
FourParties
nieuw

Sous Chef gezocht voor RAI Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geledenBeperkte ervaringStandaard Dienstverband
Vermaat
nieuw

Sous chef Hemel & Aarde

Utrecht, Utrecht
15 uur geledenVoltijdUitgebreide ervaringSeizoensgebondenVaste werktijdenStandaard Dienstverband
DVB Design B.V.
nieuw

Chef werkplaats

De Lier, Zuid-Holland
7 uur geledenBeperkte ervaringStandaard Dienstverband

Top 3 werkgevers met de meeste vacatures als Sous Chef

Vacatures bij Vermaat voor Sous Chef

Vermaat
nieuw

Sous Chef Bonton Bar & Bistro

Roosendaal, Noord-Brabant
15 uur geledenUitgebreide ervaringVaste werktijdenStage
Vermaat
nieuw

Junior Sous chef Hemel & Aarde

Utrecht, Utrecht
15 uur geledenUitgebreide ervaringVaste werktijdenStandaard Dienstverband

Vacatures bij FourParties voor Sous Chef

FourParties
nieuw

Zelfstandig Werkend Kok in Jaarbeurs Utrecht

3521 AL Utrecht, Utrecht
1 dag geledenStarter
FourParties
nieuw

Zelfstandig Werkend Kok in Den Haag

Den Haag, Zuid-Holland
1 dag geledenBeperkte ervaringStage

Vacatures bij RecruitMens voor Sous Chef

RecruitMens
nieuw

Sous Chef

7201 JL Zutphen, Gelderland
4 weken geledenVoltijdUitgebreide ervaringSeizoensgebondenStandaard Dienstverband
RecruitMens
nieuw

Kok

3958 BK Amerongen, Utrecht
2 weken geledenDeeltijdUitgebreide ervaringSeizoensgebondenFlexibele werktijdenStandaard Dienstverband

Welke professionele ervaring heb je nodig als Sous Chef?

Aandeel van full- & parttime banen als Sous Chef

Deeltijdbanen als Sous Chef

Albron
nieuw

Demi chef de partie Center Parcs Vossemeren

8362 Nederland, Overijssel
7 uur geledenDeeltijdBeperkte ervaringShiftenStandaard Dienstverband
FourParties
nieuw

Hulpkok gezocht in Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland
1 dag geledenDeeltijdBeperkte ervaringStandaard Dienstverband

Zoek een vaste aanstelling als Sous Chef

VNOM
nieuw

Chef Werkplaats

2312RA Leiden, Zuid-Holland
3 weken geledenUitgebreide ervaringStandaard Dienstverband
FourParties
nieuw

Zelfstandig Werkend Kok gezocht voor IWR Zwaluwhoeve

3843 AP Harderwijk, Gelderland
1 dag geledenBeperkte ervaringStandaard Dienstverband

Veelgestelde vragen voor het zoeken naar een vacature als Sous Chef

Hoeveel openstaande vacatures zijn er voor Sous Chef banen?

Op dit moment zijn er op Joblift 159 openstaande vacatures voor Sous Chef banen in Nederland.

Wat doet een Sous Chef?

Een Sous Chef assisteert de Chef-kok bij het bereiden van voedsel en het beheren van de keukenstaff. Ze stellen menu's op, zorgen voor de bestellingen van voedsel en apparatuur en waarborgen de kwaliteit en veiligheidsnormen van de keuken.

Tot welke branche behoren Sous Chef vacatures?

Sous Chef vacatures behoren tot de Hospitality en toerisme branche.

Wat zijn de vereiste vaardigheden en kwalificaties om te werken als Sous Chef?

Een Sous Chef moet nauwkeurigheid en snelheid in de keuken, sterke leiderschapsvaardigheden en bekwaamheid in diverse keukentechnieken hebben. Daarnaast zijn kennis van voedselveiligheidsvoorschriften en een diploma in culinaire kunsten of relevante veldervaring vereist.

Welke vooropleiding heb je nodig om Sous Chef te worden?

Voor het beroep van Sous Chef is meestal een afgeronde opleiding in de culinaire kunsten vereist. Daarnaast kan praktijkervaring in de keuken, soms in combinatie met aanvullende certificaten, ook zeer voordelig zijn. Het beroep van Sous Chef biedt de mogelijkheid om creativiteit te combineren met culinaire technieken en teamleiderschap.

Welke doorontwikkelingsmogelijkheden zijn er als Sous Chef?

Een Sous Chef kan overwegen om zich verder te ontwikkelen door het nastreven van een positie als Executive Chef, waarbij leiderschapsvaardigheden en culinaire expertise in gelijke mate worden benut. Er kunnen ook kansen zijn om zich te specialiseren in bepaalde keukens of kooktechnieken, waardoor hun waarde en reputatie binnen de culinaire wereld kan toenemen. Bovendien kan het uitbreiden van hun vaardigheden op het gebied van restaurantbeheer en bedrijfsvoering hen op weg helpen naar het eigenaarschap van een restaurant.