Rotterdam – Arbeidsmarkt

Rotterdam is een zeer dynamische stad die niet alleen bekend staat voor zijn wereldberoemde haven, maar ook ook voor het grote aantal internationale bedrijven die er gevestigd zijn. De optimale locatie, omringt door belangrijke wegen en rivieren zorgt ervoor dat Rotterdam zeer interessant is voor vele werkgevers. Dit creëert natuurlijk tal van opportuniteiten wanneer je op zoek bent naar een baan. In deze wereldstad zijn er vacatures te vinden in elke branche of vakgebied of je nou op zoek bent naar een administratieve baan of naar een baan in de zorg. Volgens een onderzoek van UWV blijft het aantal banen in de regio stijgen. Wil jij graag werken in een energieke en innovatieve stad? Dan is Rotterdam zeker iets voor jou!

Transport, opslag, logistiek

No jobs found for Transport, opslag, logistiek in Rotterdam

Zorg

No jobs found for Zorg in Rotterdam

ICT

No jobs found for ICT in Rotterdam

Machinebouw

No jobs found for Machinebouw in Rotterdam

Rotterdam – Salaris

Salarissen in de regio in en rond Rotterdam zijn gemiddeld lager dan in de hoofdstad. Het gemiddelde salaris varieert van € 30.000 tot € 35.000 per jaar. Tegelijkertijd zijn volgens een studie van het CBS de kosten van levensonderhoud in Rotterdam ongeveer 10% lager dan in Amsterdam en zijn een stabiele baan en huisvesting het gemakkelijkst te combineren.

Salaris Rotterdam

Statistieken Rotterdan

Rotterdam is na Amsterdam de stad met de meeste vacatures in Nederland. In de afgelopen 8 maanden zijn meer dan 100.000 vacatures gepubliceerd in Rotterdam op Joblift.nl.

Aantal banen in Rotterdam

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?