F&B Manager vacatures

300 vacatures voor F&B Manager

Sectr Partners
nieuw

Global Sales Manager – F&B Ingredients

, , Netherlands
3 weken geledenVoltijdUitgebreide ervaringLeads genereren Standaard Dienstverband125K-150K p.j.
De Durgerdam

Assistant Restaurant Manager

Amsterdam, Noord-Holland
4 weken geledenVoltijdUitgebreide ervaringStandaard Dienstverband
Louvre Hotels Group
nieuw

General Manager

Nederland, Overijssel
1 week geledenVoltijdUitgebreide ervaringHotelStandaard Dienstverband125K-150K p.j.

Top 3 werkgevers met de meeste vacatures als F&B Manager

Vacatures bij Hotelprofessionals voor F&B Manager

Hotelprofessionals
nieuw

Demi Chef de Parti

Noord-Holland, Noord-Holland
3 weken geledenDeeltijdUitgebreide ervaringHotelStandaard Dienstverband100K-125K p.j.
Hotelprofessionals
nieuw

Demi Chef de Partie - ARCA

Amsterdam, Noord-Holland
7 dgn geledenVoltijdBeperkte ervaringFlexibele werktijdenStandaard Dienstverband100K-125K p.j.

Vacatures bij Stappen & Shoppen voor F&B Manager

Stappen & Shoppen
nieuw

Strøming Etten-Leur zoekt bedrijfsleider

Nederland, Overijssel
2 weken geledenVoltijdBeperkte ervaringStage150K-200K p.j.
Stappen & Shoppen
nieuw

Café Vulling zoekt een nieuwe bedrijfsleider

Breda, Noord-Brabant
2 weken geledenVoltijdBeperkte ervaringMinijob150K-200K p.j.

Vacatures bij Chidoz Nederland voor F&B Manager

Chidoz Nederland
nieuw

Bedrijfsleider

Haarlem, Noord-Holland
3 weken geledenVoltijdBeperkte ervaringFlexibele werktijdenStandaard Dienstverband150K-200K p.j.
Chidoz Nederland
nieuw

Bedrijfsleider Utrecht

Utrecht, Utrecht
3 weken geledenVoltijdBeperkte ervaringStandaard Dienstverband150K-200K p.j.

Welke professionele ervaring heb je nodig als F&B Manager?

Aandeel van full- & parttime banen als F&B Manager

Deeltijdbanen als F&B Manager

Hyatt Regency Amsterdam
nieuw

Chef De Partie

Amsterdam, Noord-Holland
1 week geledenDeeltijdBeperkte ervaringHotelShiftenStandaard Dienstverband
Hotelprofessionals
nieuw

(Demi) Chef de Partie Breakfast

Noord-Holland, Noord-Holland
1 week geledenDeeltijdBeperkte ervaringHotelStandaard Dienstverband100K-125K p.j.

Zoek een vaste aanstelling als F&B Manager

Tulip Residences
nieuw

General Manager

Nederland, Overijssel
2 weken geledenVoltijdUitgebreide ervaringHotelStandaard Dienstverband125K-150K p.j.
Tulip Hotels & Residences
nieuw

General Manager

Nederland, Overijssel
2 weken geledenVoltijdUitgebreide ervaringHotelStandaard Dienstverband125K-150K p.j.

Veelgestelde vragen voor het zoeken naar een vacature als F&B Manager

Hoeveel openstaande vacatures zijn er voor F&B Manager banen?

Op dit moment zijn er op Joblift 300 openstaande vacatures voor F&B Manager banen in Nederland.

Wat doet een F&B Manager?

Een F&B Manager is verantwoordelijk voor het beheren van alle operaties van voedsel- en drankafdelingen in een bedrijf, zoals restaurants en bars. Ze coördineren werknemers, zorgen voor klanttevredenheid en lossen problemen op die zich voordoen in hun afdeling.

Tot welke branche behoren F&B Manager vacatures?

F&B Manager vacatures behoren tot de Hospitality en toerisme branche.

Wat zijn de vereiste vaardigheden en kwalificaties om te werken als F&B Manager?

Een F&B Manager moet sterke leidinggevende en organisatorische vaardigheden hebben, evenals een diepgaand begrip van de horecasector. Belangrijke kwalificaties zijn vaak een diploma in bedrijfskunde of horecamanagement en relevante ervaring in de voedsel- en drankenindustrie.

Welke vooropleiding heb je nodig om F&B Manager te worden?

Voor het beroep van F&B Manager is meestal een opleiding in Hotelmanagement of een gerelateerd veld vereist. Daarnaast kan praktijkervaring in de horeca of catering zeer waardevol zijn. Dit beroep biedt de mogelijkheid om een dynamische rol in de horeca-industrie te spelen en een team te leiden.

Welke doorontwikkelingsmogelijkheden zijn er als F&B Manager?

Als F&B Manager bestaan er diverse mogelijkheden om carrière te maken. Men zou kunnen overwegen om door te groeien naar een functie als Algemeen Manager van een hotel of restaurant, waarbij men verantwoordelijkheid draagt over alle operationele zaken. Een andere mogelijkheid zou zijn om de overstap te maken naar een grotere instelling of een luxueuzere keten, waarbij de complexiteit en de eisen van de functie zullen toenemen. Er bestaan ook kansen om te specialiseren in een bepaald segment van de markt, zoals luxe dining of catering, wat kan leiden tot gespecialiseerde managementposities.