Kracht RecruitmentAlmere, Flevoland

Service Monteur / Technicus

Dienstverband
Managementfunctie
Arbeidstijd
Voltijd

Beschrijving vacature

Voor deze kleine, informele onderaannemer zoekt Kracht Recruitment een Service Monteur of Technicus Werktuigbouw. Ben jij specialist, techneut en adviseur in één?

De Service Monteur of Technicus gaat aan de slag om de gerealiseerde installaties van onze opdrachtgever te onderhouden of te optimaliseren. Je stelt de oorzaak van een storing vast en lost deze op met de daarvoor aangereikte tools. Dit doe je ter plaatse of je stelt vast wat er nodig is voor een oplossing. Dit rapporteer je aan de klant en leidinggevende en adviseert beide over welke vervolgacties te ondernemen. Daarnaast krijg je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Zoekt storingen en stelt de oorzaak vast;
  • Je verricht preventief en correctief onderhoud aan installaties;
  • Adviseert klant en leidinggevende m.b.t. te ondernemen acties;
  • Draagt verbetervoorstellen aan;
  • Verzorgt een correcte rapportage en administratieve afwerking

De Service Monteur of Technicus gaat aan de slag bij een betrokken, familiaire onderneming die zich al vaandeldrager van de energietransitie heeft gevestigd in de Nederlandse installatiemarkt. Duurzaamheid stroomt in het bloed van de onderneming en het uitgangspunt is maatwerk voor iedere klus. Daarnaast geniet je veel verantwoordelijkheid en krijg je voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen. Verder mag je rekenen op de volgende voorwaarden:

  • Marktconform salaris;
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Een uitdagende functie in een betrokken bedrijf;
  • Bijdrage aan een duurzame toekomst!

Voor deze aannemer zoeken wij een Service Monteur of Technicus Werktuigbouw. Deze goede relatie van Kracht Recruitment specialiseert zich in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame energiesystemen voor gebouw gebonden installaties. Ze lopen voorop op gebied van innovatie en streven naar een energie neutrale toekomst. Zoals iedere duurzame onderneming weet, een goed begin begint bij jezelf. Daarom werken ze met trots op een volledig energieneutraal bedrijfspand en bedienen ze klanten door heel Nederland. Direct voor een opdrachtgever of in dienst van een grotere aannemer, zo dragen ze bij aan de kleine en grote projecten en werken ze aan simpele en complexe installaties. De kleinschaligheid van de organisatie neemt niks weg van de professionaliteit. Ze beschikken over goed opgeleid personeel en kunnen zelf een project van A tot Z doorlopen. Van toetsing tot calculatie, ontwerp en uitvoering. Om het kennisniveau op peil te houden wordt veel in intern personeel geïnvesteerd en krijgen medewerkers de mogelijkheid om intern door te groeien. Daarnaast beleef je alle voordelen van een kleine organisatie. Medewerkers genieten van veel eigen verantwoordelijkheid, de deuren van collega’s staan altijd open en er wordt op een open, duidelijke manier gecommuniceerd. Medewerkers helpen elkaar en het “samen uit, samen thuis” principe geldt voor iedereen. Voor deze innovatieve onderneming zoeken wij een Service Monteur of Technicus.

Vergelijkbare banen die je zouden kunnen interesseren

Kracht RecruitmentHilversum, Noord-Holland
Kracht RecruitmentAmsterdam, Noord-Holland
SOLIS groepLelystad, Flevoland
Solliciteer nu voor deze vacature
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Service Monteur Technicus, Almere
Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?