Bijbaan postbezorger in BEEK LB Geverik

Bijbaan postbezorger in BEEK LB Geverik

SanddBeek LB

Sandd is een uniek bedrijf. Er heerst een eigen cultuur, waar doorzettingsvermogen, ambitie, trots, openheid en dynamiek centraal staan. We hebben een grote overtuiging dat we waar kunnen maken wat onze klanten vragen. We zeggen niet voor niets: "Waar een wil is, is Sandd." Bij Sandd werk je in een platte organisatie, met een informele sfeer, waar we elkaar kennen en elkaar weten te vinden.
Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Sandd in BEEK LB Geverik!

Wat ga je doen als postbezorger?
Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Je sorteert de post zelf op looproute en bezorgt deze op dinsdag en vrijdag tussen 07:00 en 21:00 uur. Voor je het weet zit je werkdag er weer op en kun je verder met je studie, andere baan of je privéleven.

Dit bezorgen we jou als postbezorger:

  • – Een leuke bijbaan voor circa 3-16 uur per week.
  • – Een salaris gebaseerd op € 9,44 per uur.

– Een online opleidingsaanbod zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Dit vragen wij:

  • Ben je minimaal 16 jaar, beschikbaar op dinsdag en vrijdag en houdt niets je tegen om jouw post netjes en op tijd te bezorgen? Solliciteer dan nu naar een baan als postbezorger in jouw buurt.
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Beek LB voor Bijbaan postbezorger in BEEK LB Geverik!
Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?