TMI InterimKralendijk, Bonaire

High Care Verpleegkundige Caribbean COVID-19

Arbeidstijd
Voltijd

Beschrijving vacature

De hele wereld maakt het mee, COVID-19. De Caribbean probeert zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het virus. Het belangrijkste onderdeel is de zorgprofessional. Wij hebben een dringende oproep gekregen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om op zoek te gaan naar zorgprofessionals die zich kunnen inzetten in het Caribisch gebied.

Wij zijn daarom hard op zoek naar een high care verpleegkundige. Iemand die bereid is om op de Caribbean te helpen. Heb je interesse om binnen het ziekenhuis op Bonaire te werken? Reageer dan direct. Wij informeren jou graag verder.

Caribbean

TMI Caribbean bemiddelt naar de eilanden, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten, Saba en St. Eustatius. De Caribische eilanden liggen op het noordelijke halfrond. In het gebied is geen sprake van een groot verschil tussen de seizoenen. De temperatuur is het hele jaar door aangenaam en constant. Omdat het gebied het gehele jaar door een aangenaam klimaat kent‚ kunt u ook het gehele jaar naar de Caribbean reizen.

Wij vragen

  • Je hebt een opleiding tot High Care Verpleegkundige afgerond;
  • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar; korter in overleg

Wij bieden

  • Begeleiding en ondersteuning in het volledige proces;
  • Vanuit TMI wordt er een dienstverband voor de duur van de opdracht aangeboden;
  • Retourvlucht, huisvesting en een huurauto voor de gehele periode;
  • Salaris conform NL CAO Ziekenhuizen, inschaling conform ervaringsjaren/huidig salaris;
  • Maandelijkse COVID-toelage;
  • Gezinsleden kunnen mee

TMI Caribbean

Bemiddelt al jaren verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten naar het Caribisch gebied. Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en een accountmanager, geheel gespecialiseerd in het werken op de Caribbean. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen om op de eilanden aan de slag te gaan. Ons doel hierbij is om jou te ontzorgen, te begeleiden en een internationale ervaring rijker te maken!

Even kletsen?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging op de Caribbean, waarbij je de bevolking kan helpen met het bestrijden van COVID-19? TMI nodigt jou graag uit voor een oriënterend gesprek om je verder te informeren. We zijn ons er van bewust dat het lastig is om vrij te krijgen. Mocht je alleen al interesse hebben, laat het ons dan weten.

Vergelijkbare banen die je zouden kunnen interesseren

Solliciteer nu voor deze vacature
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor High Care Verpleegkundige Caribbean COVID19, Kralendijk
Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?