Terug naar resultaten
Terug naar resultaten

Medewerker Bediening park les Collines de Castellane Zomerseizoen

Medewerker Bediening park les Collines de Castellane Zomerseizoen

RCN VakantieparkenLa Garde, Frankrijk, verblijf op park mogelijk

Wie zijn wij?

RCN les Collines de Castellane ligt midden in de ‘Grand Canyon’ van Europa. Een groenrijk natuurgebied vol adembenemende uitzichten met de romantiek van de Provence. Gezellige marktjes, pittoreske dorpjes, mondaine badplaatsen en het klimaat is hier altijd heerlijk. De spectaculaire kloof Gorges du Verdon is vlakbij. De omgeving is perfect voor mooie wandelingen, fietstochten of avontuurlijke watersporten zoals raften, kanoën of kajakken. Op het park is zelfs een Adventure Park aanwezig met een tokkelbaan van maar liefst 160 meter!

Jouw functie

Samen met je collega’s van het horecateam ben je als medewerker bediening hét visitekaartje van ons vakantiepark. Je zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en volop kunnen genieten van heerlijke drankjes, lunch, snack of diner. Service staat bij jou altijd voorop!

Wat ga je doen?

Een heleboel. Dat maakt het werk ook zo afwisselend. Je neemt reserveringen voor het restaurant aan, ontvangt onze gasten in het restaurant of op het terras. Ook zorg je dat alles op de goede plaats klaarstaat voor een vlotte en soepele service. Je neemt bestellingen op, serveert drankjes en gerechten en geeft advies over de kaart. En uiteraard zorg je ervoor dat jouw werkplek altijd netjes schoon is.

Vergelijkbare banen die je zouden kunnen interesseren

RCN VakantieparkenAppelscha, verblijf op park mogelijk
RCN VakantieparkenDwingeloo, verblijf op park mogelijk
RCN VakantieparkenEpe, verblijf op park mogelijk
Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?