Amsterdam – Arbeidsmarkt

Als je op zoek bent naar een bruisende stad om in te werken, is Amsterdam dé stad waar je je zoektocht moet beginnen. De hoofdstad staat bekend in zowel het binnen- als buitenland om zijn culturele bezienswaardigheden. Amsterdam is een echte trekpleister voor toeristen door haar architectuur, haar grachten en bruisende nachtleven. Daarbij komen ook de banen die dit ondersteunen. Amsterdam heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een belangrijk zakenstad in Europe waardoor je banen kan vinden in de meest uiteenlopende sectoren, of het nu om parttime, fulltime of een bijbaan gaat. Volgens het UWV groeit daarnaast het aantal vacatures in Amsterdam het hoogst met 2,5% terwijl de werkloosheid daalt.

Transport, opslag, logistiek

No jobs found for Transport, opslag, logistiek in Amsterdam

ICT

No jobs found for ICT in Amsterdam

Zorg

No jobs found for Zorg in Amsterdam

Horeca

No jobs found for Horeca in Amsterdam

Amsterdam – Salaris

Het gemiddelde salaris in Amsterdam ligt op ongeveer €35.611 en is 10% hoger dan in de rest van Nederland, waardoor het een zeer aantrekkelijke plek is om te werken. Het uitgebreide aanbod van werkgevers in Amsterdam helpt je bij het vinden van je droombaan. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de kosten van levensonderhoud in Amsterdam iets hoger zijn dan in de meeste Nederlandse steden. Bekijk banen voor functies met een hoger potentieel salaris op Joblift.nl.

Gemiddelde salaris Amsterdam

Statistieken Amsterdam

Amsterdam heeft veruit het grootste aantal vacatures van alle Nederlandse steden en het totaal aantal blijft groeien. De hoeveelheid is goed voor ongeveer 14% van het totaal aantal vacatures. In de afgelopen 6 maanden zijn er meer dan 180.000 vacatures gepubliceerd in Amsterdam op Joblift.nl.

Aantal vacatures in Amsterdam

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?