137 resultaten in rotterdam voor Mechanical Engineer gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Mechanical Engineer, rotterdam
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Mechanical Engineer, rotterdam

Werken als mechanical engineer in Rotterdam

Een mechanical engineer bedenkt en ontwerpt technische oplossingen voor projecten in de machinebouw. Daarnaast heb je als mechanical engineer de taak te analyseren hoe processen, producten en systemen verbeterd kunnen worden. Je werkt veel samen met leveranciers en andere afdelingen binnen je organisatie.

Bedrijven in Rotterdam zoekend naar mechanical engineers

In Rotterdam zijn er een behoorlijk aantal bedrijven op zoek naar mechanical engineers. Sommige van deze bedrijven bieden je zelfs een tekenbonus als je ervoor kiest bij hun aan de slag te gaan. Een aantal van de bedrijven die in Rotterdam vacatures voor mechanical engineers aanbieden zijn Fairplay Engineering, Trinamics en Royal IHC.

In Rotterdam werken

Rotterdam is een interessante stad om als mechanical engineer te werken. De gunstige huizenmarkt zorgt voor veel keuze in het woonaanbod en de stad kent vele spannende culturele attracties en bijzondere moderne architectuur. Ga je toch liever ergens anders aan de slag, dan kun je bijvoorbeeld in Amsterdam ook op zoek naar een baan als mechanical engineer. Ook in Utrecht en Den Haag kun je naar vacatures voor mechanical engineers zoeken.

Hoeveel verdien je als mechanical engineer in Rotterdam?

Als mechanical engineer verdien je per maand tussen de 3.000 en 5.000 euro. Met het juiste hbo-diploma kun je bij veel bedrijven zo aan de slag. Ook is het handig om Engels te spreken, zeker in een internationale stad als Rotterdam.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?