537 resultaten in emmen gevonden.

sorteren opRelevantie
AOC AliancysZandpol6 km
Nieuw7 dagen geleden verschenen
Details
YoubahnEmmen, Drenthe
Nieuw5 dagen geleden verschenen
Details
Tempo-TeamVeenoord4 km
Nieuw14 dagen geleden verschenen
Details
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in emmen!
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in emmen!
Tempo-TeamGieten22 km
Nieuw12 dagen geleden verschenen
Details
23
...
18
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in emmen!

Vacatures in Emmen

Emmen vervult een belangrijke regionale functie in Noord-Nederland als handelscentrum, toeristisch centrum en uitgaanscentrum. De stad beschikt met industrieterrein Bargermeer over het grootste industrieterrein in het noorden van Nederland, wat veel vacatures oplevert.

Bedrijfstakken met vacatures in Emmen

Veel bedrijvigheid in Emmen is te vinden in de industrie, handel en nijverheid, en in de toerisme en horeca. Over het algemeen zijn de meeste werkgevers midden- en kleinbedrijven.

Grote werkgevers met vacatures in Emmen

Naast de vele kleine werkgevers heeft Emmen ook een aantal grote werkgevers die regelmatig vacatures in Emmen te vervullen hebben. Drie van de grootsten zijn Scheper Ziekenhuis, Koninklijke Visio en Emmtec.

Werken buiten, maar wonen in Emmen

Vanuit Emmen neem je de A38 en vervolgens de E232 om snel in Assen en Groningen te komen. Voor de richting Zwolle neem je de A38 en ter hoogte van Hoogeveen rij je naar de A28. Emmen is voorzien van een goed onderhouden wegennet en ook de mooie omliggende dorpjes en steden zijn via de provinciale wegen goed bereikbaar.

Wonen in Emmen

Omdat Emmen in Drenthe naast Assen de enige echt grote stad is, mag u rekenen op een gezellig uitgaansleven. Het Rensenpark en het Centrum Beeldende Kunst trekken veel liefhebbers van kunst en cultuur. Ook de natuur en de beroemde dierentuin zijn belangrijke trekpleisters.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?