7 banen en 24 vergelijkbare banen gevonden in amsterdam voor Product Manager

sorteren opRelevantie
Arbeidstijd
Branche
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Product Manager, amsterdam
Met de aanmelding stem je in met de Algemene voorwaarden van Joblift. Meer informatie kan je vinden in onze Privacybeleid.
Vacatures binnen een afstand van 100 km
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Product Manager, amsterdam
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Product Manager, amsterdam

Als product manager in Amsterdam werken

Als product manager in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van producten en het onderhouden van het productportfolio. Daar komt een grote variatie aan taken en verantwoordelijkheden bij kijken, van marktonderzoek tot het organiseren van (launch)events. Ook heb je als product manager commerciële verantwoordelijkheden, zoals het opstellen van targets en het verkopen van een product. Om deze redenen werk je veel samen met collega's in andere functies, zoals met executive assistants. De functie van product manager vertoont overeenkomsten met die van brand manager.

Als product manager in Amsterdam leef je in een stad met een hoge leefkwaliteit. De kans is groot dat je elke dag op de fiets naar je werk kunt en ook naast het werk valt er ontzettend veel te beleven. Het uitgaansleven is gevarieerd en bruisend en ook aan andere cultuur is er geen gebrek. Alleen de huizenmarkt kan een obstakel vormen voor een snelle start in Amsterdam. Mocht je liever in Rotterdam werken, dan vind je bij Joblift ook een grote keuze aan vacatures voor product manager in deze stad.

Product managers kunnen bij veel verschillende in Amsterdam gevestigde bedrijven aan de slag.

Zo is een verzekeringsmaatschappij als Achmea opzoek naar product managers, maar zoekt Solar Nederland ook krachten om hun producten op het gebied van elektrotechniek aan de man te brengen.

Een product manager in Amsterdam verdient een bruto jaarsalaris van gemiddeld 60.300 euro. Voor startende product managers ligt het salaris gemiddeld op 2.000 euro per maand. Voor dit salaris wordt er van je verwacht dat je een afgeronde bachelor of masteropleiding hebt en al wat relevante werkervaring hebt opgedaan, bijvoorbeeld door middel van een stage.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?