63 resultaten in Zwolle voor Secretaresse gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Secretaresse, Zwolle
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Secretaresse, Zwolle

Secretaresse in Zwolle: werken in een sfeervolle stad

Makelaars, overheidsinstellingen, multinationals, ziekenhuizen en advocaten: iedere organisatie of bedrijf steunt op secretaresses. Als secretaresse in Zwolle profiteer je van een gevarieerd banenaanbod dankzij de aanwezigheid van allerlei instanties en bedrijven.

Een secretaresse heeft een gevarieerd takenpakket. Je beheert de agenda, bereidt vergaderingen voor en maakt de notulen. Ook beantwoord je de telefoon en verzorg je de zakelijke correspondentie. Wat je baan precies inhoudt, is voor een groot deel afhankelijk van de branche waarin je werkt. Een baan als medisch secretaresse is bijvoorbeeld anders dan een baan als juridisch secretaresse.

Er zijn allerlei opleidingen om secretaresse te worden. Vaak is mbo-niveau voldoende. Als je je wilt specialiseren kun je daarvoor aanvullende cursussen volgen. Wil je in een internationaal bedrijf aan de slag? Dan is het een pre als je meerdere talen beheerst.

Een baan als secretaresse is er op allerlei niveaus: van afdelingssecretaresse tot en met directiesecretaresse. Afhankelijk van de ervaring en positie varieert het salaris tussen 1.250 en 2.800 euro.

Als secretaresse in Zwolle profiteer je, net zoals in Groningen, van een gezellige stad in een rustige omgeving. Zoek je toch liever de dynamiek van de Randstad? Kijk dan of je een interessante vacature kunt vinden in Amsterdam.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?