vacatures in Zwolle voor Medewerker Bediening (5)

Nieuw

Medewerker bediening

catering & horecaVoltijdOntwikkelingsmogelijkhedenTraining
Hotel-Restaurant HellendoornHellendoorn21km
Nieuw

Eerste Medewerker Bediening

DeeltijdAantrekkelijk SalarisOntwikkelingsmogelijkhedenTraining
Hotel-Restaurant HellendoornHellendoorn21km
Ontvang recente vacatures per e-mail!
Nieuw

Cateringmedewerker

catering & horecaVoltijdBijbaanVerder studeren
Youbahn's-Gravenhage, Haaglanden22km

Stage: Stagiair Horeca

catering & horecaWellness, vrije tijd, cultuur, reizen, sportVoltijdBijbaanHecht TeamReiskostenvergoedingReiskostenvergoeding
RCN VakantieparkenEpe14km
Ontvang de meest recente vacatures in Zwolle voor Medewerker Bediening per e-mail
Niets missenAltijd actueelGrootste keuze

Ga voor een carrière als medewerker bediening in Zwolle

Zwolle is de grootste stad van de regio Salland. Er zijn meer dan 4.000 bedrijven gevestigd. Dat heeft als resultaat dat je er makkelijk een job als medewerking in de bediening kunt vinden.

Als medewerker bediening in Zwolle ga je aan de slag in een horecabedrijf. Dit kan een kleine zaak zijn, maar evengoed maakt je werkgever deel uit van een keten of werk je in een eetgelegenheid binnen een bedrijf.

De taken van een medewerker bediening in Zwolle zijn veelzijdig en kunnen variëren naargelang het bedrijf. Zaken die vaak terugkomen zijn gasten of klanten ontvangen, bestellingen opnemen en serveren, de tafels klaarmaken, de garnering verzorgen, informatie verschaffen over het menu of de zaak of het doorgeven van bestellingen.

Er zijn geen specifieke opleidingsvereisten voor een medewerker bediening, maar ervaring wordt door veel werkgevers als een must gezien. Medewerking bediening is een uitdagende job die veel flexibiliteit, een sociale persoonlijkheid en stressbestendigheid vereist. Wanneer het druk is in de zaak wordt van de bediende verwacht dat hij of zij kalm blijft en zich weet te organiseren.

Als medewerker bediening kun je een salaris verwachten tussen 1.600 en 1.700 euro per maand.

Als je bang bent dat werken in de bediening je niet ligt kan je misschien kijken naar vacatures voor secretaresse in Zwolle. Is bediening wel je roeping maar heb je zin in een nieuwe omgeving dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor Breda en daar solliciteren binnen de bediening.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?