20 banen en 209 vergelijkbare banen gevonden in Zwolle voor Medewerker Bediening

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Medewerker Bediening, Zwolle
Vacatures binnen een afstand van 100 km
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Medewerker Bediening, Zwolle

Als medewerker bediening in Zwolle werken

Zwolle is de grootste stad van de regio Salland. Er zijn meer dan 4.000 bedrijven gevestigd. Dat betekent dat er veel vraag is naar bedieningsmedewerkers in de stad. Als medewerker bediening in Zwolle ga je aan de slag in een horecabedrijf. Dit kan een kleine zaak zijn, maar het zou evengoed kunnen dat je werkgever deel uit maakt van een keten of dat je werk vindt in een eetgelegenheid binnen een bedrijf.

Wat doe je als medewerker bediening?

De taken van een medewerker bediening in Zwolle zijn veelzijdig en kunnen variëren naargelang het bedrijf waar je werkzaam bent. Taken die vaak terugkomen zijn gasten of klanten ontvangen, bestellingen opnemen en serveren, de tafels klaarmaken, de garnering verzorgen, informatie verschaffen over het menu of de zaak, of het doorgeven van bestellingen.

Hoe word je medewerker bediening in Zwolle?

Er zijn geen specifieke opleidingsvereisten voor een medewerker bediening, maar ervaring wordt door veel werkgevers als belangrijk gezien. Het kan af en toe een uitdagende job zijn die veel flexibiliteit, een sociale persoonlijkheid en stressbestendigheid van werknemers vraagt. Wanneer het druk is in de zaak wordt van de bediende verwacht dat hij of zij kalm blijft en zich weet te organiseren.

Hoeveel verdien je als je in de bediening werkt?

Als medewerker bediening kun je over het algemeen een salaris verwachten tussen 1.600 en 1.700 euro per maand. Als je bang bent dat werken in de bediening je niet ligt dan zou je bijvoorbeeld ook kunnen kijken naar vacatures voor secretaresse in Zwolle of naar andere vacatures in de stad. Is bediening wel iets voor je maar heb je zin in een nieuwe omgeving dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor Breda en daar solliciteren binnen de bediening, of eens kijken naar vacatures dichter bij Zwolle, bijvoorbeeld in Deventer of Emmen.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?