1.384 resultaten in Utrecht voor krantenbezorger gevonden.

sorteren opRelevantie
We hebben 1383 vacatures gevonden die ook interessant voor je kunnen zijn.
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Utrecht voor krantenbezorger!
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Utrecht voor krantenbezorger!
AdeccoBunnik, UT
Nieuw15 dagen geleden verschenen
Details
Tempo-TeamUtrecht, UT
Nieuw17 dagen geleden verschenen
Details
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Utrecht voor krantenbezorger!

Als krantenbezorger in Utrecht werken

Een krantenbezorger zorgt ervoor dat de krant elke dag op tijd bij abonnees wordt bezorgd. Omdat de krant voor veel mensen nog steeds als een betrouwbare bron van informatie geldt is het belangrijk dat ze er elke dag van op aan kunnen dat de krant op het juiste tijdstip bezorgd wordt. Hier ben jij als krantenbezorger verantwoordelijk voor. Krantenlezers hebben het snel door als de laatste editie van de krant ontbreekt: niets is zo oud als het nieuws van gisteren.

Als krantenbezorger zal je waarschijnlijk vroeg op moeten, aangezien het grootste deel van de Nederlandse kranten ochtendkranten zijn en daarom voor zeven uur ’s ochtends op de deurmat moeten liggen. Je moet de krant eerst op een afgesproken punt ophalen, om deze dan op een vast traject te bezorgen. Aangezien een groot pak kranten behoorlijk veel gewicht heeft, is een fiets, brommer of scooter geen overbodige luxe.

In Utrecht kun je, net als in elke andere Nederlandse stad, prima kranten bezorgen.

Het gemiddelde salaris van een krantenbezorger ligt tussen de 80 en de 150 euro per maand, omdat je vaak maar een uur per dag bezig bent met het rondbrengen van de krant. Je kunt in de stad ook postbezorger worden. Je zou naast Utrecht ook in Den Haag kranten kunnen bezorgen.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?