439 resultaten in Utrecht voor Verpleegkundige gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Verpleegkundige, Utrecht
23
...
15
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Verpleegkundige, Utrecht

Verpleegkundige in Utrecht worden

Als verpleegkundige ondersteun je mensen die een medische behandeling moeten ondergaan. Met deze ondersteuning zorg je ervoor dat een patiënt tijdens de medische ingreep een goede behandeling krijgt en zorgvuldig begeleid wordt. Als verpleegkundige heb je een uiteenlopend pakket van taken. Zo kan het zijn dat je patiënten van medicijnen voorziet of een infuus bij een zieke aanbrengt. Het wassen en aankleden van patiënten behoort ook tot de taken van een verpleegkundige.

Omdat je als verpleegkundige constant met andere mensen werkt is het erg belangrijk dat je een groot empathisch vermogen hebt en gemakkelijk het vertrouwen van patiënten wekt.

Een verpleegkundige verleent niet alleen zorg, maar is ook verantwoordelijk voor patiëntendossiers. Daarnaast moet een verpleegkundige de kwaliteit van de verleende hulp bewaken. Het is daarom ook belangrijk dat je als verpleegkundige zorgvuldig met vertrouwelijke informatie om kunt gaan en een goed overzicht kunt houden van de dagelijkse werkzaamheden.

Utrecht is een leuke stad om als verpleegkundige aan de slag te gaan, maar uiteindelijk heeft natuurlijk elke stad een grote behoefte aan verpleegkundigen.

Daarom kun je ook voor een baan in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag kiezen. Het salaris van een verpleegkundige begint bij 1.979 euro bruto. Dit kan stijgen tot 2.828 euro naarmate je meer ervaring opbouwt.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?