36 resultaten in Utrecht voor Tester gevonden.

sorteren opRelevantie
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Utrecht voor Tester!
2
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Utrecht voor Tester!

In Utrecht als tester werken

Aan het werk als tester kan in oneindig veel soorten en maten. Je bent als tester verantwoordelijk voor het testen van nieuwe producten. Omdat bijna alle producten wel op de een of andere manier getest moeten worden voordat ze op de markt verschijnen, kan je aan de slag in een groot aantal verschillende sectoren. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe consumentenproducten op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid testen, kun je voor een softwareontwikkelaar uitzoeken of er bugs of andere eigenaardigheden in nieuwe programma’s zitten, of kun je voor voedsel- of schoonheidsproducenten testen of nieuwe producten een slechte uitwerking op de gezondheid hebben.

Omdat testen zo’n breed beroep is, bestaan er geen specifieke opleidingen die je per se helpen bij het vinden van een baan als tester. Wel is het natuurlijk goed om kennis van software en computers te hebben als je bij een ICT-bedrijf aan de slag gaat. Ook zijn als tester bepaalde vaardigheden en eigenschappen benodigd. Het is goed om een kritische blik te hebben, zodat je op de juiste manier naar de producten kijkt die je moet testen. Ook is het belangrijk dat je kunt inschatten hoe de producten in de toekomst gebruikt gaan worden, zodat je weet waarop je moet testen.

Als tester werk je samen met andere personen binnen een bedrijf, zoals brand managers of product managers. Bedrijven hebben overal testers nodig, dus je kunt eenvoudig in Utrecht aan de slag, maar bijvoorbeeld ook in Amsterdam.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?