vacatures in Utrecht voor Postbezorger (318)

Nieuw

Postbezorger PostNL

VoltijdBijbaanPensioenregelingVakantietoeslagVerder studeren
Randstad 1Amersfoort16km
Ontvang recente vacatures per e-mail!
Nieuw

Postbezorger en koerier Sandd

NauwkeurigRijbewijsDeeltijdReiskostentoeslagVerder studeren
Randstad 1Utrecht
Nieuw

Postbezorger en chauffeur Sandd

ChauffeurNauwkeurigDeeltijdReiskostentoeslagVerder studerenWeinig hiërarchie
Randstad 1Utrecht
23
...
11
Ontvang de meest recente vacatures in Utrecht voor Postbezorger per e-mail
Niets missenAltijd actueelGrootste keuze

Postbezorger in Utrecht worden

Postbezorgers in Utrecht hebben uiteenlopende werktijden. Zo kan het zijn dat je een keer per week op een vast traject in de stad post bezorgd, maar kun je dit ook zes dagen per week doen. Als postbezorger hoef je geen pakketten, brieven of ansichtkaarten te sorteren, zoals dit als postbode wel in je takenpakket hoort. Als postbezorger spring je op de fiets of wandel je je rondje en ben je dus niet eerst nog tijd kwijt met het uitzoeken van de te bezorgen post. Hierdoor werk je als postbezorger altijd deeltijd, met een gemiddelde van tien uur per week.

Als postbezorger is Utrecht een leuke stad om in te werken. Met vele leuke buurten en oude architectuur is de kans dat je een mooie route hebt groot. Ook is Utrecht minder duur dan bijvoorbeeld Amsterdam om te wonen. Daarnaast biedt een deeltijdbaan genoeg vrije tijd om van de mooie grachten en andere attracties te genieten.

Postbezorgers hebben een maandsalaris van tussen de 450 en 1.400 euro. Dit grote verschil wordt verklaard door het feit je vanaf je zestiende al postbezorger kunt worden. Veel werkgevers hanteren voor deze leeftijdsgroep het minimumloon. Daarnaast varieert het aantal uren dat je werkt erg onder postbezorgers. In Utrecht biedt PostNL banen als postbezorger aan.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?