219 resultaten in Utrecht voor HR Medewerker gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor HR Medewerker, Utrecht
23
...
8
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor HR Medewerker, Utrecht

Een baan als HR Medewerker in Utrecht

HR medewerkers dragen verantwoordelijkheid voor het personeelsbeleid binnen een onderneming. Als HR medewerker is een belangrijke taak het selecteren van kandidaten voor openstaande posities. Je voert sollicitatiegesprekken en beoordeeld of sollicitanten geschikt zijn voor een positie binnen je bedrijf. Daarnaast analyseer je de bedrijfsorganisatie en adviseer je het management op dit gebied. Naast een belangrijke rol in het sollicitatieproces voer je als HR medewerker ook evaluatiegesprekken met het personeel en monitor je de tevredenheid binnen de werkrelatie van beide kanten. Dit gaat gepaard met betrokkenheid bij gevoelige beslissingen zoals het vaststellen van een salaris en het wel of niet geven van een promotie.

Deze brede verantwoordelijkheid betekent dat je vaak met andere collega's zoals executive assistants en administrative assistants samenwerkt.

De vele bedrijven die in Utrecht gevestigd zijn maakt de stad een uitstekend plek om een baan als HR medewerker te overwegen. Het mooie centrum, de vele evenementen en de talloze leuke restaurants en theaters maken Utrecht naast het werk ook een erg fijne stad om in te leven.

Past Utrecht niet goed bij je, dan kun je ook overwegen om in Amsterdam aan de slag te gaan.

Er zijn in Utrecht veel bedrijven opzoek naar HR medewerkers. Het is voor veel bedrijven immers bijna onmogelijk zonder HR medewerkers een goed personeelsbeleid te voeren. Je salaris als HR medewerker is afhankelijk van je positie binnen een onderneming. Een maandelijks brutoloon varieert van 1.400 tot meer dan 4.000 euro.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?