160 resultaten in Utrecht voor Constructeur gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Constructeur, Utrecht
23
...
6
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Constructeur, Utrecht

In Utrecht aan de slag als constructeur

Een constructeur gaat aan het werk als een architect of ontwerper zijn ontwerp klaar heeft. Dit eerste ontwerp, meestal artistiek van aard, moet door een constructeur naar een ontwerp waar technici iets mee kunnen omgezet worden. Het kan hier gaan om duizenden verschillende producten, van fietsen, gebouwen en elektronische apparaten tot schoenen en vliegtuigen.

Als constructeur begin je je werk met het opstellen van een basismodel. Om uit te rekenen hoe een model naar de praktijk omgezet kan worden moet dit basismodel aan een groot aantal gecompliceerde wiskundige berekening onderworpen worden.

Als constructeur werk je eraan om van een ontwerp dat zich nog in de beginfase bevindt een kwalitatief sterk product te maken.

Een constructeur verdient vanaf het begin van zijn of haar carrière al meteen een relatief hoog startsalaris. Hierdoor kun je volop van de stad Utrecht genieten. De vele concertzalen, musea en leuke winkels zorgen ervoor dat je altijd weet wat je met je vrije tijd moet doen. Daarnaast ligt Utrecht precies in het midden van Nederland en kun je dus gemakkelijk het hele land verkennen.

Bevalt Utrecht je niet erg, dan kun je ook in Amsterdam aan het werk als constructeur, of als mechanical engineer.

Een carrière als constructeur vereist een diploma van een technische universiteit. Het salaris van een constructeur in Utrecht ligt gemiddeld tussen de 3.000 en 4.800 euro per maand.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?