11 banen en 30 vergelijkbare banen gevonden in Utrecht voor Brand Manager

sorteren opRelevantie
Dienstverband
Arbeidstijd
Branche
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Brand Manager, Utrecht
Met de aanmelding stem je in met de Algemene voorwaarden van Joblift. Meer informatie kan je vinden in onze Privacybeleid.
Vacatures binnen een afstand van 100 km
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Brand Manager, Utrecht
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Brand Manager, Utrecht

Aan de slag als brand manager in Utrecht

In de functie van brand manager bij een bedrijf in Utrecht verzorg je marketingactiviteiten voor een product of productlijn van een bedrijf. Vaak heeft de brand manager een leidinggevende en coördinerende functie. Er wordt door brand managers veel samengewerkt met collega’s van andere teams binnen de organisatie. Hierbij is het voor een brand manager belangrijk dat hij of zij goed overweg kan met bijvoorbeeld administrative assistants en constructeurs.

De taken van een brand manager zijn vaak erg divers: strategische planning, communicatie en het onderzoeken van de markt zijn enkele verantwoordelijkheden die de brand manager heeft.

Als je als brand manager aan de slag wilt moet je op zijn minst over hbo-werk- en denkniveau beschikken. Overtuigingskracht, sterke communicatieve vaardigheden en een creatieve instelling zijn belangrijke eigenschappen waarover je dient te beschikken. Ook is een commerciële (studie-)achtergrond vaak van belang.

In Utrecht is het voor een brand manager geweldig wonen en werken. Onafhankelijk van de locatie waarop je in Utrecht woont is het schitterende oude centrum eenvoudig te bereiken op de fiets. De vele leuke cafés en winkels, meerdere concertzalen en activiteiten in de Jaarbeurs zorgen ervoor dat je je geen seconde verveeld.

Je kunt als brand manager in Utrecht bij een aantal grote bedrijven aan de slag. Het gemiddelde salaris van een brand manager ligt in Utrecht rond de 3000 euro per maand. Ga je liever in bijvoorbeeld Amsterdam aan de slag, dan heb je daar ook volop keuze uit brand manager vacatures.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?