106 resultaten in Utrecht voor Brand Manager gevonden.

sorteren opRelevantie
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Utrecht voor Brand Manager!
JobLeadsUtrecht, Utrecht
Nieuw8 dagen geleden verschenen
Details
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Utrecht voor Brand Manager!
We hebben 99 vacatures gevonden die ook interessant voor je kunnen zijn.
Work-OnUtrecht
Nieuw21 dagen geleden verschenen
Details
OceaneeringUtrecht
Nieuw3 dagen geleden verschenen
Details
SchaalXUtrecht
Nieuw20 dagen geleden verschenen
Details
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Utrecht voor Brand Manager!

Aan de slag als brand manager in Utrecht

In de functie van brand manager bij een bedrijf in Utrecht verzorg je marketingactiviteiten voor een product of productlijn van een bedrijf. Vaak heeft de brand manager een leidinggevende en coördinerende functie. Er wordt door brand managers veel samengewerkt met collega’s van andere teams binnen de organisatie. Hierbij is het voor een brand manager belangrijk dat hij of zij goed overweg kan met bijvoorbeeld administrative assistants en constructeurs.

De taken van een brand manager zijn vaak erg divers: strategische planning, communicatie en het onderzoeken van de markt zijn enkele verantwoordelijkheden die de brand manager heeft.

Als je als brand manager aan de slag wilt moet je op zijn minst over hbo-werk- en denkniveau beschikken. Overtuigingskracht, sterke communicatieve vaardigheden en een creatieve instelling zijn belangrijke eigenschappen waarover je dient te beschikken. Ook is een commerciële (studie-)achtergrond vaak van belang.

In Utrecht is het voor een brand manager geweldig wonen en werken. Onafhankelijk van de locatie waarop je in Utrecht woont is het schitterende oude centrum eenvoudig te bereiken op de fiets. De vele leuke cafés en winkels, meerdere concertzalen en activiteiten in de Jaarbeurs zorgen ervoor dat je je geen seconde verveeld.

Je kunt als brand manager in Utrecht bij een aantal grote bedrijven aan de slag. Het gemiddelde salaris van een brand manager ligt in Utrecht rond de 3000 euro per maand. Ga je liever in bijvoorbeeld Amsterdam aan de slag, dan heb je daar ook volop keuze uit brand manager vacatures.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?