826 resultaten in Rotterdam voor Verkoper gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Verkoper, Rotterdam
23
...
28
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Verkoper, Rotterdam

In Rotterdam als verkoper werken

Als verkoper ben je verantwoordelijk voor het verkopen van diensten of producten aan consumenten of bedrijven. Het soort product of dienst dat je verkoopt is uiteraard geheel afhankelijk van de onderneming waar je voor werkt. Dit kan variëren van maaltijden en schoenen tot gecompliceerde financiële producten. Het verkopen van een product of een dienst is niet een opzichzelfstaande activiteit, maar wordt vaak voorafgegaan door een proces waarin een strategie wordt opgesteld en waarin grondig onderzoek wordt gedaan naar de wensen en het budget van de klant.

Als verkoper moet je erg klantvriendelijk zijn. Klanten zijn nog altijd de koning, en potentiele kopers afschrikken doordat je ze niet vriendelijk genoeg behandeld is vanzelfsprekend een slechte zaak als verkoper. Je moet daarom goede communicatieve vaardigheden hebben.

Een voordeel van een baan als verkoper is dat je niet per definitie een vooropleiding nodig hebt. Wel is dit natuurlijk enigszins afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent omdat voor het verkopen van sommige diensten of producten een bepaalde kennis nodig is. In Rotterdam valt er genoeg te verkopen, dus je vindt hier een ruim aanbod aan vacatures.

Ook in Amsterdam heb je veel keuze. Heb je nog geen opleiding afgerond maar word je liever geen verkoper, dan kun je bijvoorbeeld ook eens kijken naar vacatures voor postbezorger of vulploegmedewerker.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?