0 resultaten in Rotterdam voor Strategy Consulting gevonden.

Dienstverband
Arbeidstijd
Branche
Bedrijf
Vacature leeftijd

Helaas konden we geen vacatures in Rotterdam voor Strategy Consulting vinden. Probeer het met een andere zoekopdracht.

Zoektips:

  • Controleer je invoer voor eventuele typefouten
  • Probeer het gebruik van een enkel woord
  • Probeer het gebruik van een minder specifieke term
  • Selecteer eventueel een filter
  • Je kan je zoekcriteria later op elk gewenst moment verfijnen

Werken als strategy consultant in Rotterdam

In de functie van strategy consultant geef je advies aan een groot aantal verschillende middelgrote en grote bedrijven. Strategy consulting houdt in dat je informatie en feiten analyseert, de wensen van klanten in kaart brengt en hierbij aansluitend strategisch advies ontwikkelt en uitbrengt.

Bovengemiddelde communicatieve en analytische vaardigheden zijn erg belangrijk om te slagen als strategy consultant. Om in de strategy consulting aan de slag te gaan dien je ook te beschikken over een Masteropleiding met erg goede studieresultaten. Andere belangrijke eigenschappen zijn klant- en resultaatgerichtheid en een goed vermogen zaken te beoordelen.

Het is als strategy consultant goed vertoeven in Rotterdam. De stad is goedkoper om te wonen dan Amsterdam maar biedt niet per definitie minder mogelijkheden en vermaak. Ook ben je door de goede ligging van de stad erg snel in de andere grote steden.

Werken als strategy consultant in de omgeving Den Haag is dus ook goed mogelijk, aangezien je binnen 20 minuten in de hofstad bent. Ook in Amsterdam kun je goed als strategy consultant aan de slag.

In de strategy consulting kun je bedrijven in veel verschillende sectoren van advies voorzien, van grote detailhandelsketens tot bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening. Grote adviesbureaus die in Rotterdam en omgeving gevestigd zijn, zijn onder andere PriceWaterhouseCoopers en Deloitte. Ook het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy is opzoek naar strategy consultants. Als strategy consultant verdien je gemiddeld tussen de 4.000 en 7.000 euro per maand.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?