196 resultaten in Rotterdam voor Reachtruckchauffeur gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Reachtruckchauffeur, Rotterdam
23
...
7
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Reachtruckchauffeur, Rotterdam

In Rotterdam als reachtruckchauffeur aan de slag

Een reachtruckchauffeur draagt verantwoordelijkheid voor de producten die binnen een pakhuis of magazijn opgehaald en geplaatst moeten worden. Dit houdt ook in dat je veel verantwoordelijkheden hebt voor de producten waar je mee werkt. Deze mogen in geen geval tijdens het vervoer beschadigd raken of verkeerd in het magazijn of de opslagplaats geplaatst worden. De producten waarmee je werkt kunnen erg uiteenlopend zijn. Zo kan het gebeuren dat je met levensmiddelen op je reachtruck rondrijdt, maar kan het ook zijn dat je meubels of televisies wegzet en ophaalt.

Je hoeft als reachtruckchauffeur geen rijbewijs te hebben. Een reachtruckcertificaat dat nog geldig is, is echter wel een vereiste. Ook zoeken veel werkgevers chauffeurs met enige ervaring, (buiten het halen van je certificaat).

Met een van de grootste havens ter wereld is Rotterdam het bij uitstek. Zo kun je in Amsterdam opzoek naar reachtruckchauffeur vacatures, en zijn Utrecht en Den Haag bijvoorbeeld ook mogelijkheden. Het salaris van een reachtruckchauffeur ligt rond de 1.800 euro bruto per maand.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?