vacatures in Rotterdam voor Product Manager (203)

Ontvang recente vacatures per e-mail!
Nieuw

Product Manager

MarketingOverige dienstenVoltijdSnacksJavaScript
Menken Orlando B.V.Den Haag15km

Product Marketing Manager

MarketingRijbewijsOverige branchesVoltijdVast contractOntwikkelingsmogelijkhedenTrainingVerder studerenJavaScriptSocial Media
Festo BVDelft5km
Nieuw

Product Marketeer (Agri)

MarketingLandbouw, bosbouw, visserij, tuinbouwVoltijdVast contractBetaalde vakantieCreatieve OmgevingFlexibele werktijdenJavaScriptLua
LelyMaassluis11km
Nieuw

Product Manager Industrie

MarketingVoltijdBetaalde vakantieBonusPensioenregeling
JobLeadsOud-Beijerland, South Holland6km
Nieuw

Product Marketing Manager

MarketingRijbewijsVoltijdOntwikkelingsmogelijkhedenTrainingVerder studerenJavaScriptSocial Media
JoofDelft7km
23
...
7
Ontvang de meest recente vacatures in Rotterdam voor Product Manager per e-mail
Niets missenAltijd actueelGrootste keuze

Een baan in Rotterdam als product manager

Een product manager heeft als taak om binnen een bedrijf een product te ontwikkelen en de productportfolio te onderhouden. Dit houdt in dat je als product manager veel verschillende verantwoordelijkheden hebt, zoals het opstellen van targets en de verkoop van het product. Ook doe je marktonderzoek en organiseer je evenementen. De baan heeft overeenkomsten met de positie van brand manager. Je werkt vaak samen met collega's in andere functies, zoals de administrative assistent of de contructeur.

Rotterdam is als stad een goede keuze om een baan als product manager te zoeken. De tweede stad van Nederland wordt steeds populairder en ontwikkelt zich in snel tempo. De huizenmarkt is er vele malen beter dan in Amsterdam en Rotterdam heeft een uitgebreid aanbod aan cultuur en uitgaansgelegenheden. De moderne architectuur in de stad is eveneens een lust voor het oog.

Als je veel relevante ervaring hebt als product manager dan kun je in Rotterdam een bruto maandsalaris van gemiddeld 5.000 euro verdienen. Voor een startende product manager ligt je salaris met gemiddeld 2.000 euro per maand duidelijk lager, maar er zijn dus voldoende perspectieven en carrièremogelijkheden in dit vakgebied.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?