17 banen en 57 vergelijkbare banen gevonden in Rotterdam voor Management Assistent

sorteren opRelevantie
Vacatures binnen een afstand van 100 km
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Management Assistent, Rotterdam
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Management Assistent, Rotterdam

In Rotterdam als management assistent aan de slag

Een management assistent werkt direct onder een manager en biedt waar nodig een helpende hand. Als management assistent ben je daarom bezig met veel verschillende zaken, op organisatorisch en administratief niveau. Omdat je een breed scala aan verantwoordelijkheden hebt is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de manier waarop het bedrijf in elkaar zit. Het is belangrijk dat je als management assistent over sterke coördinerende vaardigheden beschikt. Daarnaast moet je gestructureerd kunnen werken en makkelijk het overzicht kunnen behouden.

Door het hoge aantal bedrijven dat in Rotterdam gevestigd is heb je als management assistent een brede keuze aan potentiele werkgevers. Niet onbelangrijk, omdat het salaris van een management assistent uiteenloopt en afhankelijk is van de sector waarin je werkzaam bent.

In Rotterdam kun je als management assistent aan de slag bij bedrijven als Adecco of het Novotel. Ook bieden uitzendbureaus zoals Tempo-Team en Start People mogelijkheden om als management assistent uitgezonden te worden.

Het salaris van een management assistent ligt tussen de 1.900 en 3.700, afhankelijk van de sector waarin je werkt. Mocht je liever in Amsterdam aan de slag, dan kan je daar ook een baan als management assistent zoeken.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?