1.584 resultaten in Rotterdam voor Executive Assistant gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Executive Assistant, Rotterdam
23
...
53
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Executive Assistant, Rotterdam

Een baan als executive assistant in Rotterdam

Als een executive assistent in Rotterdam speel je een onmisbare rol in het goed laten functioneren van een bedrijf. Een executive assistant is onder andere verantwoordelijk voor het te woord staan van klanten, het up-to-date houden van dossiers en databases en voor het beheer van de agenda. De taken van een executive assistant komen regelmatig overeen met die van een administrative assistant.

Voor een baan als executive assistant heb je meestal een hbo-diploma nodig. Ook moet je goede communicatieve en sociale vaardigheden hebben. Een flexibele en assertieve werkhouding is ook mooi meegenomen.

Als een executive assistant verdien je tussen de 1.900 en 3.700 euro per maand. Je salaris is echter grotendeels afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent. Met dit salaris kun je in Rotterdam prima rondkomen.

Rotterdam is een geweldige stad om te wonen en te werken, met meer dan genoeg te bieden op het gebied van cultuur, horeca en uitgaan. Door de goede ligging van Rotterdam bevind je je binnen no time in elke uithoek van Nederland. Ook liggen de huurprijzen aanzienlijk lager dan in Amsterdam.

In Rotterdam heb je als executive assistant keuze uit meer dan genoeg bedrijven. Het grootste deel van de executive assistants worden door arbeidsbemiddelingsbureaus bij bedrijven geplaatst. Vind je in Rotterdam niet wat je zoekt, dan kun je ook in Amsterdam naar interessante executive assistant vacatures kijken.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?