4 banen en 43 vergelijkbare banen gevonden in Rotterdam voor Barista

sorteren opRelevantie
Vacatures binnen een afstand van 100 km
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Rotterdam voor Barista!
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Rotterdam voor Barista!

Als barista koffiezetten in Rotterdam

Als barista in Rotterdam weet jij alles van koffiezetten. Het zetten van koffie is een kunst, en als een goede barista beheers je die tot in de puntjes. Je weet precies hoe sterk de espresso moet zijn, hoeveel melk er in een perfecte flat white gaat en hoe je kleine kunstwerkjes op een cappuccino tovert. Ook weet je alles van exotische koffiebonen en kun je de klanten hierin gepast advies geven. Voordat je naar huis gaat zorg je dat je werkplek klaar is voor weer een nieuwe dag koffiezetten. Als barista is de wereld van koffie jouw keizerrijk.

Rotterdam is een opkomende stad en dit betekent dat de leuke cafés en koffietentjes als paddenstoelen uit de grond schieten. Ook als je liever in een restaurant of hotel werkt is daar vaak vraag naar baristas. En met het aantrekkende toerisme in Rotterdam is de kans dat je een leuke baan vindt als barista de afgelopen jaren duidelijk toegenomen.

Een groot voordeel van aan de slag gaan als barista is dat je hier geen vervolgopleiding voor nodig hebt, slechts een liefde voor koffie en een klantvriendelijke houding. Andere beroepen waar je geen specifieke vooropleiding voor nodig hebt zijn kok en postbezorger. Je kunt als barista ook een baan in Amsterdam vinden. Het maandsalaris van een barista in Rotterdam ligt tussen de 1.700 en 2.000 euro.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?