9.726 resultaten in Rotterdam gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Rotterdam
Met de aanmelding stem je in met de Algemene voorwaarden van Joblift. Meer informatie kan je vinden in onze Privacybeleid.
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Rotterdam
23
...
325
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Rotterdam

Vacatures in Rotterdam

Rotterdam is een stad die innovatie en duurzaamheid ondersteund en ze heeft verreweg de belangrijkste containerhaven van Europa, en is daarmee kortom een prima stad om werk in te zoeken. Daarnaast is het nog altijd betaalbaar om een woning in Rotterdam te vinden in vergelijking met bijvoorbeeld Amsterdam.

De grootste industrieën in Rotterdam

In Rotterdam zijn veruit de meeste bedrijven gericht op specialistische zakelijke dienstverlening (bijvoorbeeld architectenbureaus, rechtskundige dienstverlening, reclame en marktonderzoek, etc). Daarnaast zijn er veel vacatures in Rotterdam gericht op handel, mede doordat Rotterdam een enorme haven heeft met werkgelegenheid voor zowel hoog- als minder hooggeschoolde werkzoekers. De industrieën met de meeste bedrijven in Rotterdam zijn:

Specialistische zakelijke dienstenHandelCultuur, sport en recreatieBouwnijverheidFinanciële dienstverlening

Bedrijven met de meeste vacatures

Hoewel het aantal bedrijven binnen een industrie een goede indicatie is van de werkgelegenheid in die sector, betekent dit niet altijd dat in die industrieën ook de meeste vacatures open staan. Dit zijn momenteel enkele bedrijven met een hoog aantal vacatures in Rotterdam:

Erasmus Medisch CentrumGemeente RotterdamMaasstad Ziekenhuis

Gemiddeld gestandaardiseerd inkomen

Het gemiddelde inkomen in Rotterdam is 20.500 euro per jaar. Dat is lager dan het gemiddelde van Nederland, maar het gestandaardiseerd inkomen van particuliere huishoudens in Rotterdam is de laatste jaren flink gestegen, en het kan worden verwacht dat dit blijft stijgen de komende jaren. Daarnaast is de inkomensongelijkheid in Rotterdam klein, dus bij veel vacatures in Rotterdam kun je een vergelijkbaar salaris verwachten.

Werk buiten, maar wonen in Rotterdam

Rotterdam beschikt over uitstekend openbaar vervoer. Met de metro ben je binnen korte tijd in Den Haag en aan de kust. Utrecht bereik je per trein binnen een half uur. Zo kun je dus makkelijk in een andere stad werken, en elke dag je weg naar Rotterdam terugvinden.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?