vacatures in Eindhoven voor reachtruckchauffeur (46)

Nieuw

Reachtruckchauffeur

ChauffeurVoltijdBetaalde vakantiePensioenregelingVakantietoeslagJavaScript
RandstadWeert23km
Nieuw

Reachtruckchauffeur

ChauffeurVoltijdBetaalde vakantieVakantietoeslagVerder studeren
RandstadVeghel13km
Nieuw

Heftruckchauffeur

AdministratiefChauffeurGroothandel, detailhandelVoltijdBijbaan
Tempo-TeamBoxtel14km
Nieuw

Reachtruckchauffeur

ChauffeurVoltijdReiskostenvergoedingVakantietoeslag
RandstadBerkel-Enschot22km
Nieuw

Reachtruckchauffeur

ChauffeurVoltijdReiskostenvergoedingVakantietoeslag
RandstadBerkel-Enschot22km
2
Ontvang de meest recente vacatures in Eindhoven voor reachtruckchauffeur per e-mail
Niets missenAltijd actueelGrootste keuze

Een baan als reachtruckchauffeur in Eindhoven

Rijdend op een reachtruck weet jij heel goed waar je mee bezig bent. Je bestuurt immers een voertuig met een gewicht tussen 1,5 en 12 ton. Je weet welke bewegingen je machine wel of niet kan maken en de ladingen die jij op hoogte plaatst zijn waardevol. Als er iets belangrijk is om goed te functioneren als reachtruckchauffeur dan is het wel verantwoordelijkheidsgevoel.

Er zijn echter meer vereisten om te kunnen werken als reachtruckchauffeur in Eindhoven. Je bent in het bezit van alle relevante veiligheidsdiploma's en je reachtruckcertificaat heb je recent gehaald of je hebt je herhalingscursus met goed gevolg afgelegd. Heb je wel een heftruckdiploma maar mis je de opleiding om meteen als reachtruckchauffeur in Eindhoven aan de slag te gaan, dan kan een werkgever beslissen om jou deze opleiding te laten volgen met uitzicht op een vaste baan. Weet je de baan te bemachtigen dan word je betaald volgens de cao Transport en Logistiek en ligt je salaris tussen de 1.700 en 2.200 euro per maand.

Eindhoven is een leuke stad om te gaan werken als reachtruckchauffeur, het is echt een regio in opkomst. Vanouds zitten hier veel technologische bedrijven en zeker de laatste jaren ontwikkelt het gebied zich tot een van de belangrijkste motoren van de Nederlandse economie. De regio staat ook bekend om zijn Brabantse gezelligheid en zeer goede voorzieningen.

Zoek je nog meer logistieke kansen? Je kunt bij Joblift ook vacatures voor reachtruckchauffeur vinden in Amsterdam of Tilburg.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?