46 resultaten in Eindhoven voor Reachtruckchauffeur gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Reachtruckchauffeur, Eindhoven
2
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Reachtruckchauffeur, Eindhoven

Een baan als reachtruckchauffeur in Eindhoven

Rijden op een reachtruck betekent het besturen van een voertuig met een gewicht tussen de 1,5 en 2.5 ton. Daarom moet je goed weten waar je mee bezig bent. Als reachtruckchauffeur weet je welke bewegingen je machine wel of niet kan maken en bovendien zijn de ladingen die je op hoogte plaatst vaak waardevol. Als er iets belangrijk is om goed te functioneren als reachtruckchauffeur dan is het wel verantwoordelijkheidsgevoel.

Hoe word je reachtruckchauffeur in Eindhoven?

Er zijn echter meer vereisten om te kunnen werken als reachtruckchauffeur in Eindhoven. Je bent in het bezit van alle relevante veiligheidsdiploma's en je reachtruckcertificaat heb je recent gehaald of je hebt je herhalingscursus met goed gevolg afgelegd. Heb je wel een heftruckdiploma maar mis je de opleiding om meteen als reachtruckchauffeur in Eindhoven aan de slag te gaan, dan kan een werkgever beslissen om jou deze opleiding te laten volgen met uitzicht op een vaste baan.

Hoeveel verdien je als reachtruckchauffeur in Eindhoven?

Weet je de baan te bemachtigen dan word je betaald volgens de cao Transport en Logistiek en ligt je salaris tussen de 1.700 en 2.200 euro per maand.

De stad

Eindhoven is een leuke stad om te gaan werken als reachtruckchauffeur, het is echt een regio in opkomst. Vanouds zitten hier veel technologische bedrijven en zeker de laatste jaren ontwikkelt het gebied zich tot een van de belangrijkste motoren van de Nederlandse economie. De regio staat ook bekend om zijn Brabantse gezelligheid en zeer goede voorzieningen. Daarom is het wellicht de moeite waard om ook eens te kijken naar vacatures voor reachtruckchauffeur in Breda, Tilburg of Helmond.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?