382 resultaten in Den Haag voor Verpleegkundige gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Verpleegkundige, Den Haag
23
...
13
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Verpleegkundige, Den Haag

Als verpleegkundige aan de slag in Den Haag

Een verpleegkundige verleent ondersteuning aan mensen die in medische behandeling zijn. Deze ondersteuning dient er bijvoorbeeld toe ervoor te zorgen dat een patiënt tijdens en na een operatie goed begeleid en zorgvuldig behandeld wordt. Als verpleegkundige zijn je verantwoordelijkheden erg gevarieerd en lopen je taken uiteen. Zo kan het zijn dat je patiënten moet wassen en aankleden, medicijnen geeft of van een infuus voorziet.

Is verpleegkundige worden in Den Haag iets voor jou?

Als verpleegkundige bestaat je werk uit het helpen van andere mensen, en het is dus erg belangrijk dat je over een groot empathisch vermogen beschikt en voor patiënten volledig te vertrouwen bent. Bijvoorbeeld omdat je als verpleegkundige verantwoordelijk bent voor het samenstellen en updaten van vertrouwelijke patiëntendossiers. Ook moet je goed georganiseerd kunnen werken en overzicht kunnen houden: het is ook belangrijk als verpleegkundige een oog op de dagelijkse werkzaamheden te houden. Om als verpleegkundige in Den Haag werkzaam te zijn heb je bovendien een diploma nodig.

Waar vind je een baan als verpleegkundige?

In een grote stad als Den Haag heb je als verpleger of verpleegster genoeg mogelijkheden om werk te vinden. Vanwege de vergrijzing in Nederland zijn de carrièreperspectieven ook goed in andere delen van het land, er is op het moment veel vraag naar personeel in de zorg. Zie je Den Haag niet zitten, dan kun je ook in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam in de zorg aan de slag.

Wat verdien je als verpleegkundige in Den Haag?

Als verpleegkundige begin je met een salaris van rond de 2.000 euro bruto per maand. Dit kan na een tijd oplopen tot bijna 3.000 euro bruto per maand, naarmate je meer ervaring opbouwt.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?