126 resultaten in Den Haag voor Portier gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Portier, Den Haag
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Portier, Den Haag

Aan de slag als portier in Den Haag

Als een portier in Den Haag sta je voor de deur bij een café, discotheek of andere uitgaansgelegenheid. Aan jou de taak ervoor te zorgen dat er geen ongewenste gasten binnenkomen en dat de gasten die binnenkomen geen wapens bij zich dragen. Het is als portier geoorloofd mensen te weigeren als ze zich agressief opstellen of verboden middelen of voorwerpen bij zich hebben.

In het nachtleven van Den Haag kan het af en toe hard werken zijn.

Je bent namelijk ook verantwoordelijk voor het bewaren van de goede sfeer op de dansvloer en kunt overgaan tot het uitzetten van gasten als ze zich niet gedragen.

Als internationale stad heeft Den Haag ook een groot aanbod aan hotels, waar je eventueel ook als portier aan de slag kunt. Het verschil tussen een hotelportier en een portier bij een uitgaansgelegenheid is erg groot, maar je hebt dus voldoende keuze. Als portier heb je geen specifieke opleiding nodig, maar je moet wel klantvriendelijk zijn en stevig in je schoenen staan.

Je verdient gemiddeld tussen de 1.500 en 1.700 euro per maand. Mocht je een voorkeur voor Amsterdam hebben, dan kun je daar ook naar vacatures voor portier zoeken.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?