411 resultaten in Den Haag voor Persoonlijk Begeleider gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Persoonlijk Begeleider, Den Haag
23
...
14
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Persoonlijk Begeleider, Den Haag

Werken als persoonlijk begeleider in Den Haag

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van mensen met maatschappelijke problemen. Met dit beroep kun je verschillende soorten vormen van begeleiding verlenen. Woonbegeleiders helpen bijvoorbeeld drugsverslaafden, of personen die recent van hun verslaving afgekomen zijn met zelfstandig wonen en re-integreren in de samenleving. Ook kun je bijvoorbeeld in een blijf-van-mijn-lijfhuis aan de slag. Hier help je bijvoorbeeld mensen die in een relatie mishandeld zijn.

Ook kun je als activiteitenbegeleider werken. In deze functie werk je bijvoorbeeld in een asielzoekerscentrum, waar je verschillende activiteiten organiseert, zoals het geven van taalles, sporten en het verlenen van psychische hulp. Activiteiten begeleiden is ook mogelijk in een psychiatrische kliniek of een verpleeghuis.

Persoonlijk begeleiders moeten over een aantal belangrijke karaktereigenschappen en kwaliteiten beschikken. Om te beginnen is het belangrijk dat je je goed kunt inleven in andere personen. Daarnaast moet je goed en duidelijk kunnen communiceren en stressbestendig zijn.

In Den Haag, net als in andere grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, kun je als persoonlijk begeleider aan de slag.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?