1 baan en 1.150 vergelijkbare banen gevonden in Den Haag voor Krantenbezorger

sorteren opRelevantie
Dienstverband
Arbeidstijd
Branche
Vacature leeftijd
De nieuwste vacatures per E-Mail
Vacatures binnen een afstand van 100 km
We hebben 1149 vacatures gevonden die ook interessant voor je kunnen zijn.
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Den Haag voor Krantenbezorger!
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Den Haag voor Krantenbezorger!

Krantenbezorger in Den Haag worden

Als krantenbezorger bezorg je bij mensen de krant. Je draagt hiermee grote verantwoordelijkheid, want hoewel het directe belang van een krant met de komst van het internet wellicht is afgenomen, blijft de krant voor veel mensen een voorname bron van informatie. Daarom is het belangrijk dat jij als krantenbezorger de krant elke dag op tijd en op het juiste adres aflevert. Abonnees hebben het snel door als de krant niet wordt bezorgd en schuwen niet een klacht in te dienen.

Een krantenbezorger krijgt van zijn of haar werkgever een vaste route door een buurt aangewezen. Door deze straten wordt elke dag de krant bezorgd, die bovendien eerst opgehaald moet worden. Een krantenbezorger kan zijn of haar werk per fiets, scooter of brommer doen.

Aangezien er door heel Nederland kranten bezorgd worden, kun je dit ook in Den Haag doen. Als krantenbezorger verdien je gemiddeld tussen de 80 en 150 euro per maand. Kranten bezorgen kan ook in Utrecht. Bekijk ook eens de mogelijkheid om postbezorger in Utrecht te worden.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?