129 resultaten in Den Haag voor Corporate Recruiter gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Corporate Recruiter, Den Haag
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Corporate Recruiter, Den Haag

Corporate recruiter worden in Den Haag

Den Haag is een stad met veel ministeries, internationale organisaties, ambassades en toonaangevende bedrijven in de regio. Als corporate recruiter in Den Haag ben je een gesprekspartner op hoog niveau. In een stad waar belangrijke beslissingen vallen, zorg jij dat je de juiste mensen vindt voor beroepen met grote verantwoordelijkheden. Daarnaast is Den Haag een bruisende stad met een groot cultureel aanbod, een mooie omgeving en uiteraard het Noordzeestrand binnen handbereik.

Hoe word je corporate recruiter in Den Haag?

Als corporate recruiter ben je doortastend en in staat in korte tijd een relevant netwerk op te bouwen. Als spin in het web en sparring partner voor management op hoog niveau vind jij de juiste man of vrouw voor elke openstaande vacature. Je hebt een achtergrond op hbo- of universitair niveau. Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en het Engels zijn uitstekend. Je hebt marktkennis en je weet ingangen naar belangrijke beslissers te vinden. Bovenal ben je discreet en weet je op elk gespreksniveau win-win situaties te creëren.

Hoeveel verdien je als corporate recruiter?

Zoals je ziet wordt er veel verwacht van corporate recruiters. Daarom mag je een salaris tussen 2.500 en 6.000 euro bruto verwachten voor deze baan. Het grote salarisverschil is natuurlijk te danken aan de hoeveelheid ervaring die je met je meebrengt en aan de mate van verantwoordelijkheid die je met je functie draagt.

Waarom corporate recruitment in Den Haag?

Je kunt natuurlijk werken in Amsterdam of Rotterdam, beide steden met een groot aantal multinationals en landelijk belangrijke bedrijven, maar als corporate recruiter in Den Haag kom je terecht in een stad met veel internationale allure waar belangrijke beslissingen worden genomen.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?