94 resultaten in Den Haag voor Administrative Assistant gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Administrative Assistant, Den Haag
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Administrative Assistant, Den Haag

Werken als administrative assistant in Den Haag

Als een administrative assistant in Den Haag ben je vaak de eerste persoon binnen een bedrijf die klanten of partners te spreken krijgen. Je zorgt ervoor dat werkbezoeken en bijeenkomsten goed georganiseerd op de agenda staan en houdt dossiers en databases up-to-date. Als administrative assistant is de kans groot dat je veel met andere personen samenwerkt, zoals HR-medewerkers en product managers.

Ben je geïnteresseerd in een baan als administrative assistant, dan moet je beschikken over mbo werk- en denkniveau.

Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent en je eenvoudig aan je werkomgeving aanpast. Daarnaast moet je een goed georganiseerd persoon zijn die een proactieve werkhouding heeft.

Den Haag is als stad een uitstekende keuze om als adminstrative assistant aan de slag te gaan. Hoewel kleiner dan Amsterdam valt er meer dan genoeg te doen. Ook is de huizenmarkt een stuk gezonder in Den Haag en is de kans dat je hier een leuke woning voor een betaalbare prijs vindt dus aanzienlijk groter. Mocht je Amsterdam toch spannender vinden, dan kun je daar ook het grote aanbod aan [administrative assistant](https://joblift.

nl/Vacatures-in-Amsterdam-voor-Administrative%20Assistant) vacatures bekijken.

Als administrative assistant in Den Haag heb je de keuze uit een groot aantal verschillende ondernemingen. Veel vacatures worden uitbesteed aan grote uitzendbureaus zoals Randstad en Olympia Uitzendbureau, maar ook in Den Haag gevestigde bedrijven als VNG International B.V. en A.P. Moller-Maersk Group zijn op zoek naar administrative assistants.

Administrative assistants in Den Haag verdienen gemiddeld tussen de 2.000 en 2.900 euro per maand.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?