1 resultaat in Breda voor Nachtportier gevonden.

sorteren opRelevantie
Dienstverband
Arbeidstijd
Branche
Bedrijf
Vacature leeftijd
De nieuwste vacatures per E-Mail
Vacatures binnen een afstand van 100 km
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Breda voor Nachtportier!
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Breda voor Nachtportier!

Nachtportier worden in Breda

Ben jij een echt avondmens? Zit je 's nachts boordevol energie? Dan zul je je vast thuis voelen als nachtportier in het bruisende Breda! Deze Noord-Brabantse stad biedt vele bezienswaardigheden en ontwikkelt zich steeds meer als trekpleister voor het uitgaansleven. Daarnaast zijn er ook veel hotels te vinden waar je aan de slag kunt als nachtportier in Breda.

Als nachtportier (of ook wel nachtreceptionist) ben je 's nachts het aanspreekpunt voor gasten in een hotel. Je verleent service en voert diverse receptionele taken uit. Ook sta je in voor de veiligheid van de gasten, bijvoorbeeld door het lopen van controlerondes.

Als nachtportier in Breda werk je voornamelijk in hotels. Tot je collega's behoren andere receptionisten, bedieningsmedewerkers, keukenhulpen, ontbijtmedewerkers, beveiligers en schoonmaakpersoneel. In zeldzame gevallen komt het voor dat nachtportiers ook bij andere bedrijven werken die 24 uur per dag geopend zijn, zoals sportscholen of casino's.

Om als nachtportier in Breda te kunnen werken, is een opleiding op mbo-niveau gewenst. Soms wordt een diploma van de Middelbare Hotelschool gevraagd. Het belangrijkste zijn echter een representatieve uitstraling, flexibiliteit en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je salaris zal ongeveer 1.500 tot 1.700 euro bedragen.

Heb je ook interesse in ander horeca-werk in Noord-Brabant? Mogelijk is ook een functie als barista in Eindhoven of Tilburg jou op het lijf geschreven.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?