18 banen en 210 vergelijkbare banen gevonden in Breda voor Medewerker Bediening

sorteren opRelevantie
Vacatures binnen een afstand van 100 km
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Medewerker Bediening, Breda
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Medewerker Bediening, Breda

Een job als medewerker bediening in Breda

Breda is als knooppunt tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen een bruisende stad waar er aan werkgelegenheid geen gebrek is. Zeker wanneer je als medewerker bediening in Breda aan de slag wil, zijn er ruim voldoende mogelijkheden.

Een medewerker bediening in Breda houdt zich bezig met het bedienen van klanten en gasten in een horecaomgeving. Dit kan een restaurant of bar zijn, maar ook bedrijven zijn geregeld op zoek naar een medewerker die in de kantine werkt.

Eten serveren, bestellingen opnemen, tafels dekken en klanten welkom heten zijn enkele van de vele taken die je als medewerker bediening op je neemt. Het takenpakket is veelzijdig en varieert naargelang de zaak waarvoor je gaat werken. Ook de garnering van de borden kan onder jouw verantwoordelijkheden vallen. Dit is een prima opstap wanneer je later bijvoorbeeld zou ambiëren om een kok in Amsterdam of Rotterdam te worden.

Het is niet noodzakelijk om over een diploma te beschikken om als medewerker bediening aan de slag te gaan.

Vaardigheden als stressbestendigheid, sociaalvoelend zijn, flexibiliteit en werklust worden wel verwacht.

Een loon tussen 1.600 en 2.800 euro is gemiddeld voor een medewerker bediening in Breda. Andere boeiende jobs in de horeca zijn bijvoorbeeld een functie als barista in Rotterdam of Amsterdam.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?