53 resultaten in Amsterdam voor Tester gevonden.

sorteren opRelevantie
Nieuw
sQoutDiemen
Voltijd
Meer info
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Tester, Amsterdam
2
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Tester, Amsterdam

Als tester in Amsterdam aan de slag

Een tester kun je in vele soorten en maten zijn. Als tester is het je verantwoordelijkheid een nieuw product op een bepaald aantal eigenschappen te testen. Dit moet uiteraard in vele verschillende sectoren en met een groot aantal producten gebeuren. Zo kan het zijn dat je nieuwe software op bugs en eigenaardigheden test, maar kan het ook zijn dat je kijkt hoe schadelijk nieuwe voedsel- of schoonheidsproducten voor het menselijk lichaam zijn. Vanzelfsprekend zitten er aan de ene baan als tester dus meer risico’s verbonden dan aan de andere. Bij veel producten gaat het om het testen van de gebruiksvriendelijkheid, maar bij andere bijvoorbeeld ook om de veiligheid.

Als tester heb je geen specifieke opleiding nodig, hoewel je als tester in de ICT natuurlijk enig verstand van computers en software moet hebben. Wel heb je als tester een aantal eigenschappen en vaardigheden nodig. Zo is het belangrijk dat je kritisch naar een product kunt kijken, en kunt bedenken hoe een product in de toekomst gebruikt gaat worden.

Testers werken vaak samen met product managers of [brand managers]( (https://joblift.

nl/Vacatures-in-Utrecht-voor-Brand%20Manager). Omdat er overal getest moet worden kun je bijvoorbeeld tester in Amsterdam of in Utrecht worden.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?