717 resultaten in Amsterdam voor Teamleider gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Teamleider, Amsterdam
23
...
24
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Teamleider, Amsterdam

Werken in Amsterdam als teamleider

Teamleider kun je in alle soorten en maten zijn. Afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent, geef je als teamleider leiding aan een team. Vaak sta je als teamleider zelf onder leiding van een manager. Je bent binnen een organisatie dus de middelste laag van het management. De functie van teamleider vind je vooral in bedrijven waar het aantal medewerkers zo hoog is dat de manager zelf niet langer in staat is zijn of haar werknemers effectief aan te sturen.

Als teamleider is het belangrijk dat je over bepaalde eigenschappen beschikt. . Je moet bijvoorbeeld over genoeg autoriteit beschikken en goed kunnen inschatten wat je van de werknemers in je team kan verwachten. Naast communicatieve vaardigheden en leiderschapscapaciteiten moet je daarom ook goed kunnen organiseren.

Door heel Nederland vind je teams die geleid moeten worden, maar Amsterdam is natuurlijk een aantrekkelijke stad om te werken.

Door het grote aantal bedrijven dat in de hoofdstad gevestigd is, heb je veel keuze tussen verschillende sectoren. Op Joblift vind je ook vacatures voor teamleider in Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?