0 resultaten in Amsterdam voor Strategy Consulting gevonden.

Dienstverband
Arbeidstijd
Branche
Bedrijf
Vacature leeftijd

Helaas konden we geen vacatures in Amsterdam voor Strategy Consulting vinden. Probeer het met een andere zoekopdracht.

Zoektips:

  • Controleer je invoer voor eventuele typefouten
  • Probeer het gebruik van een enkel woord
  • Probeer het gebruik van een minder specifieke term
  • Selecteer eventueel een filter
  • Je kan je zoekcriteria later op elk gewenst moment verfijnen

Een baan in strategy consulting in Amsterdam

Als strategy consultant in Amsterdam voorzie je grote en middelgrote bedrijven van strategisch advies. Onder de taken van een strategy consultant vallen het verzamelen en analyseren van informatie en feiten, het in kaart brengen van de wensen van een klant, het opstellen en uitbrengen van strategische adviezen.

Voor een baan in strategy consulting moet je sterke analytische en communicatieve vaardigheden hebben. Ook is een afgeronde Masteropleiding met bovengemiddelde studieresultaten vaak een vereiste om als strategy consultant aan de slag te kunnen. Daarnaast zijn een sterk beoordelingsvermogen, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid belangrijke skills als strategy consultant.

Als strategy consultant ben je in Amsterdam uitstekend op je plek. Werken op de Zuidas of hartje centrum is beide mogelijk als strategy consultant. Bars, musea en winkelmogelijkheden heeft de hoofdstad van Nederland in overvloed. Als strategy consultant kun je ook in Rotterdam aan de slag: je vindt er een groot vacatureaanbod voor strategy consulting.

Strategy consulting is vaak gevarieerd werk en je kunt werkzaam zijn in een groot aantal verschillende sectoren, van retail tot financiële dienstverlening.

Strategy consulting kan zowel bij grote adviesbureaus als KMPG en Deloitte, als in-house bij bedrijven als Philips en Vodafone. Het salaris van een strategy consultant varieert van 4000 tot 7000 euro per maand, maar kan nog verder oplopen.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?