0 resultaten in Amsterdam voor Portier gevonden.

sorteren opRelevantie
Dienstverband
Arbeidstijd
Branche
Bedrijf
Vacature leeftijd

Helaas konden we geen vacatures in Amsterdam voor Portier vinden. Probeer het met een andere zoekopdracht.

Zoektips:

  • Controleer je invoer voor eventuele typefouten
  • Probeer het gebruik van een enkel woord
  • Probeer het gebruik van een minder specifieke term
  • Selecteer eventueel een filter
  • Je kan je zoekcriteria later op elk gewenst moment verfijnen
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Amsterdam voor Portier!

Een baan als portier in Amsterdam

Als portier in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het deurbeleid van een club, café, restaurant of andere uitgaansgelegenheid. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat er geen ongewenst publiek binnenkomt en dat gasten geen wapens mee naar binnen nemen. Om hiervoor te zorgen heb je de bevoegdheid mensen te fouilleren en toegang te weigeren.

Je bent daardoor medeverantwoordelijk voor een goede sfeer binnen de uitgaansgelegenheid waar je werkt. Ook komt het voor dat je bij ongeregeldheden moet optreden.

Je kunt daardoor als portier met agressie te maken krijgen en het is zodoende belangrijk dat je stevig in je schoenen staat.

Heb je meer oren naar een chique outfit en ben je minder van het nachtleven, dan kun je ook als portier bij een hotel aan de slag gaan. In deze positie zorg je ervoor dat gasten zich welkom voelen als ze na een lange vlucht aankomen op de plaats van bestemming. Je zorgt ervoor dat de bagage van gasten op de kamers arriveren en ziet erop toe dat auto’s correct geparkeerd worden.

Het gevarieerde horecaleven en de vele hotels in Amsterdam bieden je als portier een grote keuze aan potentiele werkgevers. Als portier verdien je tussen de 1.500 en 1.700 euro per maand. Je kunt als portier ook in Den Haag aan de slag.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?