vacatures in Amsterdam voor Persoonlijk Begeleider (10)

Nieuw

Ervaren Persoonlijk Begeleider 32uur

DeeltijdTijdelijk contract
Start People Medi Interim HaarlemHaarlem, Noord-Holland9km
Ontvang recente vacatures per e-mail!
Nieuw

Begeleider Nachtdienst

NieuwsgierigZorgVoltijdVerder studerenVoordelen
LievegoedAmsterdam, UT24km
Nieuw

Spoed: PB Psychiatrie MBO/HBO

Sterke CommunicatievaardighedenTeamspelerDeeltijd
Start People Medi Interim HaarlemHaarlem, Noord-Holland9km
Nieuw

Scrum Master -

ITMarketingVoltijdBonusPensioenregelingVast
Brunel Nederland B.V.Amsterdam, North Holland
Nieuw

Young Retail Talent

catering & horecaVoltijdKlein TeamVerder studeren
KruidvatAmsterdam, Noord-Holland
Ontvang de meest recente vacatures in Amsterdam voor Persoonlijk Begeleider per e-mail
Niets missenAltijd actueelGrootste keuze

Word persoonlijk begeleider in Amsterdam

Een persoonlijk begeleider begeleidt vaak personen met maatschappelijke problemen. Daarnaast kun je als activiteitenbegeleider bijvoorbeeld ook activiteiten organiseren in asielzoekerscentra: voetballen met de kinderen, taallessen verzorgen of psychologische ondersteuning verlenen. Je kunt ook activiteiten begeleiden in een verpleeghuis of een psychiatrische instelling.

Een andere optie is die van woonbegeleider. In deze functie help je bijvoorbeeld (voormalig) verslaafden met wonen. Dit kan ook in een blijf-van-mijn-lijfhuis, waar je mensen die met mishandeling te maken hebben gehad helpt hun leven weer op te pakken. Het moge duidelijk zijn dat een carrière als persoonlijk begeleider van grote maatschappelijke relevantie is.

Als persoonlijk begeleider is de kans groot dat je zwaar emotioneel werk verricht. Daarom heb je voor deze functie kwaliteiten en karaktereigenschappen nodig die niet iedereen bezit. Om te beginnen is het erg belangrijk dat je een groot inlevingsvermogen bezit. Daarnaast moet je sterke communicatieve vaardigheden hebben, stressbestendig zijn en over een groot doorzettingsvermogen beschikken.

In Amsterdam kun je als persoonlijk begeleider veel werk vinden. Ook in Den Haag kun je aan de slag als persoonlijk begeleider. Een andere baan waarvoor je vaak stevig in je schoenen moet staan is portier in het nachtleven. Dit kan ook in Amsterdam, of in Den Haag.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?