498 resultaten in Amsterdam voor Persoonlijk Begeleider gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Persoonlijk Begeleider, Amsterdam
23
...
17
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Persoonlijk Begeleider, Amsterdam

Word persoonlijk begeleider in Amsterdam

Een persoonlijk begeleider begeleidt vaak personen met maatschappelijke problemen. Daarnaast kun je als activiteitenbegeleider bijvoorbeeld ook activiteiten organiseren in asielzoekerscentra: voetballen met de kinderen, taallessen verzorgen of psychologische ondersteuning verlenen. Je kunt ook activiteiten begeleiden in een verpleeghuis of een psychiatrische instelling.

Een andere optie is die van woonbegeleider. In deze functie help je bijvoorbeeld (voormalig) verslaafden met wonen. Dit kan ook in een blijf-van-mijn-lijfhuis, waar je mensen die met mishandeling te maken hebben gehad helpt hun leven weer op te pakken.

Het moge duidelijk zijn dat een carrière als persoonlijk begeleider van grote maatschappelijke relevantie is.

Als persoonlijk begeleider is de kans groot dat je zwaar emotioneel werk verricht. Daarom heb je voor deze functie kwaliteiten en karaktereigenschappen nodig die niet iedereen bezit. Om te beginnen is het erg belangrijk dat je een groot inlevingsvermogen bezit. Daarnaast moet je sterke communicatieve vaardigheden hebben, stressbestendig zijn en over een groot doorzettingsvermogen beschikken.

In Amsterdam kun je als persoonlijk begeleider veel werk vinden. Ook in Den Haag kun je aan de slag als persoonlijk begeleider. Een andere baan waarvoor je vaak stevig in je schoenen moet staan is portier in het nachtleven. Dit kan ook in Amsterdam, of in Den Haag.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?