312 resultaten in Amsterdam voor Operator gevonden.

sorteren opRelevantie
RenewiAmsterdam
Nieuw13 dagen geleden verschenen
Details
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Amsterdam voor Operator!
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Amsterdam voor Operator!
BungeWormerveer7 km
Nieuw10 dagen geleden verschenen
Details
Post NLAmsterdam
28 dagen geleden verschenen
Details
HG internationalAlmere, FL13 km
Nieuw17 dagen geleden verschenen
Details
Young EngineeringAmsterdam
Nieuw3 dagen geleden verschenen
Details
XDESAmsterdam, NH
Nieuw21 dagen geleden verschenen
Details
23
...
11
De nieuwste vacatures per E-Mail
Mis geen vacatures in Amsterdam voor Operator!

Een baan in Amsterdam als operator

Als operator ben je verantwoordelijk voor het functioneren van een machine of voor een productieproces. Je hebt daarom operators in verschillende soorten en maten. Een machine-operator is de baas over een bepaalde machine. Je bent een expert op het gebied van een bepaalde stap binnen het productieproces. Een procesoperator daarentegen is verantwoordelijk voor meerdere stappen in het productieproces. Daarom is het belangrijk dat een procesoperator goed het overzicht kan bewaren. Naast proces- en machine-operators heb je nog een groot aantal andere operators, zoals technische operators.

De digitalisering van veel productieprocessen zorgt ervoor dat een baan als operator steeds meer gefocust is op de ICT. Daarom is het belangrijk dat je als operator een goede kennis van ICT-processen en programma’s hebt. Als je machine kapot gaat ben jij echter ook verantwoordelijk voor de reparatie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het voorkomen van defecten.

De vele bedrijven in Amsterdam zorgen ervoor dat je makkelijk als operator aan de slag kunt. Afhankelijk van het soort operator dat je bent, ligt je salaris tussen de 2.000 en 4.000 euro per maand. Je kunt als operator ook in Rotterdam aan de slag. Andere interessante banen zijn constructeur en mechanical engineer.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?