97 resultaten in Amsterdam voor Mechanical Engineer gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Mechanical Engineer, Amsterdam
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Mechanical Engineer, Amsterdam

Een baan als mechanical engineer in Amsterdam

Als mechanical engineer in Amsterdam ben je bezig met het bedenken en ontwerpen van technische oplossingen voor machinebouwprojecten. Ook analyseer je hoe systemen, processen en producten verbeterd kunnen worden, sta je veel in contact met leveranciers en andere afdelingen binnen een bedrijf.

In Amsterdam is er voldoende vraag naar mechanical engineers. Een aantal werkgevers biedt een tekenbonus. Hoewel je bij dit soort technische beroepen wellicht eerder aan een stad als Eindhoven denkt zitten er in, of rondom, Amsterdam voldoende grote bedrijven die naar mechanical engineers op zoek zijn.

Enkele voorbeelden zijn de Eminent Groep, Tata Steel en de Japanse autofabrikant Mitsubishi.

Amsterdam heeft als stad om in te werken en wonen erg veel te bieden. De internationale aantrekkingsrecht zorgt voor een diverse en interessante samenstelling van de bevolking. Ook als mechanical engineer zal je voor de grote multinationals veel buitenlandse collega’s hebben. Amsterdam is rijk aan culturele en culinaire attracties en je zal waarschijnlijk niet snel op de stad uitgekeken raken. Ook fiets je op je vrije dag gemakkelijk de stad uit voor een beetje natuur.

Als je liever een baan in Utrecht of Den Haag zoekt, dan kan dat natuurlijk ook bij Joblift.

Je salaris als mechanical egineer ligt tussen de 3.000 en 5.000 euro per maand. Belangrijk is een hbo-diploma in de juiste richting, bijvoorbeeld werkbouwtuigkunde. Ook wordt er in veel gevallen verwacht dat het geen probleem is om in het Engels te werken.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?