vacatures in Amsterdam voor Management Assistent (333)

Ontvang recente vacatures per e-mail!
23
...
12
Ontvang de meest recente vacatures in Amsterdam voor Management Assistent per e-mail
Niets missenAltijd actueelGrootste keuze

Werken als management assistent in Amsterdam

Als management assistent fungeer je als de rechterhand van een manager. Dit komt erop neer dat je assisteert met een groot aantal uiteenlopende administratieve en organisatorische taken. Het is hierbij erg belangrijk dat je de organisatie van binnen en buiten kent. Dat je precies weet hoe de lijntjes lopen en een manager attent kan maken op eventuele problemen binnen een bedrijf. Hiervoor is het essentieel dat je sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden hebt. Ook moet je als management assistent erg goed kunnen coördineren: worden er dingen geregeld, dan ben jij daarbij betrokken.

Als management assistent heb je in Amsterdam een grote keuze aan werkgevers. Aangezien het salaris van een management assistent behoorlijk afhankelijk is van de sector waarin je werkt is het gunstig dat er in Amsterdam een groot spectrum aan bedrijven gevestigd is. Je kan zo voor een hoog salaris gaan, of voor een bedrijf binnen een sector die je interesseert.

Management assistenten kunnen een opleiding volgen aan Schoevers. Een baan als management assistent vind je in Amsterdam onder andere bij Adecco of Connexxion. Ook uitzendbureaus als Secretary Plus en Unique. Het salaris van een management assistent ligt tussen de 1.900 en 3.700 euro. Zoals gezegd kan dit grote verschil verklaard worden door de sector waarin je werkzaam bent. Mocht je voorkeur bij Rotterdam liggen, dan kun je hier ook naar management assistent vacatures zoeken.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?