28 banen en 46 vergelijkbare banen gevonden in Amsterdam voor Management Assistent

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Management Assistent, Amsterdam
Vacatures binnen een afstand van 100 km
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Management Assistent, Amsterdam

Werken als management assistent in Amsterdam

Als management assistent fungeer je als de rechterhand van je directe manager. Dit komt erop neer dat je assisteert met een groot aantal uiteenlopende administratieve en organisatorische taken. Het is hierbij erg belangrijk dat je de organisatie waarvoor je werkt van binnen en buiten kent. Dat je precies weet hoe de lijntjes lopen en een manager attent kan maken op eventuele problemen binnen een bedrijf. Hiervoor is het essentieel dat je sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden hebt. Ook moet je als management assistent erg goed kunnen coördineren: worden er dingen geregeld, dan ben jij daarbij betrokken.

Als management assistent heb je in Amsterdam een grote keuze aan werkgevers. Aangezien het salaris van een management assistent behoorlijk afhankelijk is van de sector waarin je werkt is het gunstig dat er in Amsterdam een groot spectrum aan bedrijven gevestigd is. Je kan zo voor een hoog salaris gaan, of voor een bedrijf binnen een sector die je interesseert.

Een baan als management assistent vind je in Amsterdam onder andere bij grote bedrijven als Philips of bij publieke instanties zoals de Vrije Universiteit. Het salaris van een management assistent ligt grofweg tussen de 2000 en 4000 euro. Om management assistent te worden heb je veelal een mbo of hbo opleiding nodig, en daarnaast zijn Engelse vaardigheden belangrijk voor dit werk, zeker in een internationale stad als Amsterdam.

Werkervaring die je hebt opgebouwd door stage te lopen of een traineeship te volgen is vaak een plus als je als management assistent aan de slag wilt.

Voor dit werk vind je overal in de randstad vacatures, dus mocht je bereid zijn om naar werk buiten Amsterdam te zoeken, dan kun je ook kijken of er geschikte vacatures voor management assistent in bijvoorbeeld Den Haag of Utrecht voor je te vinden zijn op onze site.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?