189 resultaten in Amsterdam voor Lasser gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Lasser, Amsterdam
23
...
7
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Lasser, Amsterdam

Werken als lasser in Amsterdam

Lassen is echt vakmanschap: je werk als lasser begint vaak bij het uitzoeken van de onderdelen die aan elkaar verbonden moeten worden. Afhankelijk van het materiaal dat je gebruikt, is het ook belangrijk welke lastechniek je precies toe moet passen. Het is belangrijk verschillende lastechnieken goed te beheersen: het repareren van auto- of scheepsonderdelen vergt een andere manier van werken dan het in elkaar lassen van grote constructies. Lassen is niet geheel zonder gevaar.

Als lasser kijk je vaak lang in het licht dat bij de werkzaamheden gecreëerd wordt, en het is daarom zaak ten allen tijden een lasbril te dragen om je ogen te beschermen.

In de omgeving Amsterdam heb je een uitgebreide keuze aan vacatures voor lassers. Ook in Rotterdam, Den Haag en [Utrecht](https://joblift.

nl/Vacatures-in-utrecht-voor-lasser) kun je als lasser werk vinden. Het startsalaris van een lasser ligt rond de 2000 euro, maar dit kan oplopen tot meer dan 3000 euro per maand naarmate je meer ervaring opbouwt.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?