300 resultaten in Amsterdam voor HR Medewerker gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor HR Medewerker, Amsterdam
23
...
10
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor HR Medewerker, Amsterdam

Aan het werk als HR-medewerker in Amsterdam

Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van een bedrijf. Je selecteert sollicitanten voor posities binnen een organisatie en voert vaak de eerste ronde van sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten. Ook houd je je bezig met het adviseren van het management op het gebied van de bedrijfsorganisatie. Functioneringsgesprekken en het monitoren van de ontwikkeling van medewerkers vallen ook onder je verantwoordelijkheden. Vaak ben je ook betrokken bij gevoelige beslissingen als promoties en het bepalen van de hoogte van salarissen.

Er is in de hoofdstad veel vraag naar HR-medewerkers: op plekken waar veel bedrijven gevestigd zijn is er veel behoefte aan personeelsmanagement. Zeker grotere bedrijven kunnen immers slecht zonder. Tegelijkertijd zien we dat vacatures voor deze positie niet lang online blijven staan.

Dit betekend dat er veel concurrentie is voor deze banen en het bedrijven snel lukt om de juiste mensen voor het werk te vinden.

Hoeveel verdien je als HR-medewerker in Amsterdam?

Je salaris als HR-medewerker is erg afhankelijk van de precieze positie die je bekleed binnen een bedrijf. Zo verdienen HR-assistenten gemiddeld tussen de 1.800 en 2.800 per maand, maar ben je HR adviseur, dan kan dit al snel oplopen tot 4.250 euro per maand. Daarnaast is je salaris in deze beroepsgroep vaak afhankelijk van je leeftijd, of beter gezegd, de hoeveelheid beroepservaring die je al hebt opgebouwd.

Hoe word je HR-medewerker?

De meest gevraagde functie-eisen voor dit werk zijn een hbo-opleiding in een relevant vakgebied en werkervaring in de range van 0 tot 3 jaar. Daarnaast is vloeiend Engels veelal een must voor HR-medewerkers in een internationale stad als Amsterdam. Mocht je liever in een andere stad als Amsterdam werken dan heb je veel keus, omdat HR-medewerkers door het hele land worden gezocht. Zoek bijvoorbeeld eens naar vacatures voor deze functie in Groningen, Tilburg of Utrecht.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?