1.850 resultaten in Amsterdam voor Executive Assistant gevonden.

sorteren opRelevantie
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Executive Assistant, Amsterdam
23
...
62
Ontvang vacatures voordat anderen het doen! Stel een Job Alert op voor Executive Assistant, Amsterdam

Als executive assistant in Amsterdam werken

Als executive assistant in Amsterdam ben je een belangrijke schakel in het soepel functioneren van veel bedrijven. Je hebt als executive assistant daarom een uitgebreid takenpakket, dat uiteenloopt van het beheren van de agenda, het te woord staan van klanten en het up-to-date houden van databases en dossiers tot het bijstaan van besluitvormers binnen een bedrijf of organisatie. Ook ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het voorbereiden en notuleren van vergaderingen. Een baan als executive assistant vertoont in deze zin overeenkomsten met het werk van een administrative assistant.

Hoe word je executive assistant?

Voor de functie van executive assistant is hbo opleidings- en denkniveau vaak een vereiste. Ook moet je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden beschikken en een assertieve en flexibele werkhouding hebben. Daarnaast is vloeiend Engels over het algemeen ook een vereiste.

Hoeveel verdien je als executive assistant in Amsterdam?

Het salaris van een executive assistant ligt tussen de 2.200 en 5.000 euro per maand maar kan sterk afhankelijk zijn van de sector waarin je werkzaam bent en van de hoeveelheid werkervaring die je al opgebouwd hebt. De vele bedrijven in de financiële sector en zakelijke dienstverlening die in Amsterdam gehuisvest zijn zorgen ervoor dat het salaris van een executive assistant hier iets hoger ligt dan het landelijk gemiddelde.

Daarnaast is Amsterdam ook buiten werktijden natuurlijk een aantrekkelijke stad om te wonen: de internationale allure maar relatief kleine omvang van de stad maken Amsterdam uniek om te werken en te wonen.

Mocht je echter op zoek zijn naar werk als executive assistant in een stad als Rotterdam of Tilburg, dan kan dat natuurlijk ook. Vacatures voor executive assistants zijn in heel Nederland te vinden.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?