vacatures in Amsterdam voor Constructeur (46)

Ontvang recente vacatures per e-mail!

Constructeur Machinebouw

VoltijdCreatieve OmgevingOntwikkelingsmogelijkhedenPensioenregeling
WeproAmsterdam, Noord Holland4km
2
Ontvang de meest recente vacatures in Amsterdam voor Constructeur per e-mail
Niets missenAltijd actueelGrootste keuze

Een baan als constructeur in Amsterdam

Als constructeur in Amsterdam kom jij in beeld als het werk van een ontwerper of architect erop zit. Het is de taak van een constructeur een, meestal artistiek, design naar een technisch werkbaar ontwerp om te toveren. Deze ontwerpen kunnen voor auto’s, wolkenkrabbers, schoenen en honderden andere voorwerpen zijn.

Het werk van een constructeur begint met het maken van een basismodel. Op dit basismodel laat een constructeur verschillende wiskundige berekeningen los om uit te rekenen hoe een ontwerp in de praktijk verwezenlijkt kan worden. Kortgezegd: als constructeur tover je een ontwerp in de eerste fase om tot een ontwerp dat tot een technisch goed in elkaar stekend product leidt.

Met een relatief hoog startsalaris kun je ook als junior constructeur optimaal van Amsterdam genieten. De hoofdstad van ons land is constant in ontwikkeling en er zijn te veel activiteiten om op te noemen. Of je nu van cultuur, culinaire avonturen of uitgaan houdt, je zult je in Amsterdam geen moment vervelen. Met een van de grootste luchthavens van Europa om de hoek vlieg je ook gemakkelijk naar alle uithoeken van de wereld om van een welverdiende vakantie te genieten. Ga je toch liever in Utrecht aan de slag, dan heb je daar ook mogelijkheden als constructeur.

Het gemiddelde salaris van een constructeur in Amsterdam ligt tussen de 3.000 en 4.800 euro per maand. Voor een baan als constructeur heb je een diploma van een technische universiteit nodig. Een opleiding civiele techniek of bouwkunde op HBO niveau kan ook volstaan. Ook vind je in Amsterdam veel vacatures voor mechanical engineers.

Joblift gebruikt cookies.Wat zijn cookies?